|
Просјаци |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ДА но сепак мислам треба да имаат свест барем да не го шират тооолку семејството! Секако ова за нив не е проблем или се соочни со тоа (некој претходно , од поодамна изграден животен стил лил обичај ) да имаат по толкави фамилии за кои неможат да се издржат! Сепак мислам дека просењето не е единствен начин ....
ИнтелектуаЛците бараат повисоки работни места и затоа можда немаат некои работа , но за обични чистачи и разни други работи мислам дека секој ако сака може!!!! Него тие уште од најмалди години ( дурии и се раѓаат на улица ...) знаат за начинот на заработка и се навиканти без поглед кон друга иднина или начин на живот!! И кога ги анкетираат велат дека полесно е ДА ЈА ПРУЖИШ РАКАТА И ДА ПРОСИШ!!!! Изменето од SeXY - 28.Јануари.2007 во 20:19 |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a okolu davanje stari alishta,postelini ili slichno navistina maka macham kade da gi dadam...ne mi se ostavaat pred kontejner-nekoi se skroz novi..
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexy ne e bash taka vo zemja vo koja skoro sekoj vtor so visoko obrazovanie ne e vraboten.Koj bi primil bezdomnik na rabota?Retki se tie lugje ili gi nema.
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некогаш и не мора да имаш образование за работа!! Ти треба само здравјеи желба
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im davam na site sto ke pobaraat pari ili leb,ama na onie sto mi pokazuvaat dokumenti i slicno,znaci sto nemaat doblest da recat podaj mi...im zatvoram vrata zatoa sto lazat...e dali e toa grev neznam,ama me gleda vo ochi i me lazea bez list,bez "dokument"ne sum vratila nikogo,kolku imam -sto imam ke podadam...
|
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не заборавај, „кучешкиот живот“ го измисли Рацин...
А и второ, не секој има способност, образование и позиција да работи и заработува... Ако еден ден (не дај боже), дојде во нивна ситуација, би сакал да има кој да ти помогне... Поздрав... |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не им давам бе ќе ги шутнам уште ако замараат (како и обично)
Како можам јас да се борам за егзстнција и да барама работа а они да чекаат некој да им дадае ??? Мислам стара НИвна глупа филозофија на кучешки живот!!
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно е дека им ги земаат парите, но тоа не е одговорност на тој што дава. АКо даваш со искрени намери, доброто дело веќе си го направил, без разлика дали некој подоцна тоа ќе го злоупотреби...
Пис енд лав... |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено, ми жал и сакам да им давам... Ама имам слушано секакви муабети дека уставри они не просат за леб, туку за цигари, или пак парите ги даваат на некој кој ги контролира... Незнам колку све тоа е точно... Ми имаат кажувано и многу примери... И некои лажат.... Се прават глуви, неми, па им тербале пари за операција па незнам ова, она.... И баш поради тоа не им давам ништо.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммм убаво
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што знам јас сакам да го делам она што ми е вишок,
не се знае што може да ти се случи па може да завршиме и ние како просјаци некој ден би сакала да мислам дека и мене некој би ми помогнал Изменето од ACELERA - 26.Јануари.2007 во 14:31 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ова се сложувам се без обаразование бес ниаков смисол во животот! Па и маце да се побунатовни и со цел би се отргнале од такви родители...
Но и тиа сами по ебе отакако ке се родат живеат и спијат по улици и така го глдаат и го сметаат животот! Затворени им се сите др хоризонти на чоивековото постоење!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
возрасните ДА, ама јас многу сакам дечиња па без разлика кави се и кои се секогаш им давам нешто
тие се само жртви и на своите родители и на општествово |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е последица на тоа што не се ни најмалку бразовани!! Немаат ни смисол за планирање на семејство а камо ли па за негово одржување
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |