IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Просјаци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Просјаци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака Обратен редослед
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 20:03
Originally posted by beleg beleg напиша:

Sexy ne e bash taka vo zemja vo koja skoro sekoj vtor so visoko obrazovanie ne e vraboten.Koj bi primil bezdomnik na rabota?Retki se tie lugje ili gi nema.

Добро ДА но сепак мислам треба да имаат свест барем да не го шират тооолку семејството! Секако ова за нив не е проблем или се соочни со тоа (некој претходно , од поодамна изграден животен стил лил обичај ) да имаат по толкави фамилии за кои неможат да се издржат! Сепак мислам дека просењето не е единствен начин ....
 ИнтелектуаЛците бараат повисоки работни места и затоа можда немаат некои работа , но за обични чистачи и разни други работи мислам дека секој ако сака може!!!! Него тие уште од најмалди години ( дурии и се раѓаат на улица ...) знаат за начинот на заработка и се навиканти без поглед кон друга иднина или начин на живот!! И кога ги анкетираат велат дека полесно е ДА ЈА ПРУЖИШ РАКАТА И ДА ПРОСИШ!!!!

Изменето од SeXY - 28.Јануари.2007 во 20:19
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 11:40
a okolu davanje stari alishta,postelini ili slichno navistina maka macham kade da gi dadam...ne mi se ostavaat pred kontejner-nekoi se skroz novi..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 11:35
Sexy ne e bash taka vo zemja vo koja skoro sekoj vtor so visoko obrazovanie ne e vraboten.Koj bi primil bezdomnik na rabota?Retki se tie lugje ili gi nema.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 11:32
Originally posted by аџија аџија напиша:

Не заборавај, „кучешкиот живот“ го измисли Рацин...

А и второ, не секој има способност, образование и позиција да работи и заработува... Ако еден ден (не дај боже), дојде во нивна ситуација, би сакал да има кој да ти помогне...

Поздрав...

некогаш и не мора да имаш образование за работа!! Ти треба само здравјеи желбаOuch
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 11:31
Im davam na site sto ke pobaraat pari ili leb,ama na onie sto mi pokazuvaat dokumenti i slicno,znaci sto nemaat doblest da recat podaj mi...im zatvoram vrata zatoa sto lazat...e dali e toa grev neznam,ama me gleda vo ochi i me lazeConfuseda bez list,bez "dokument"ne sum vratila nikogo,kolku imam -sto imam ke podadam...
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 11:28
Не заборавај, „кучешкиот живот“ го измисли Рацин...

А и второ, не секој има способност, образование и позиција да работи и заработува... Ако еден ден (не дај боже), дојде во нивна ситуација, би сакал да има кој да ти помогне...

Поздрав...
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 21:02
не им давам бе ќе ги шутнам уште ако замараат (како и обично) AngryAngryAngry

Како можам јас да се борам за егзстнција и  да барама работа а они да чекаат некој да им дадае ??? Мислам стара НИвна глупа филозофија на кучешки живот!!Dead  Dead  Dead 
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 18:02
Точно е дека им ги земаат парите, но тоа не е одговорност на тој што дава. АКо даваш со искрени намери, доброто дело веќе си го направил, без разлика дали некој подоцна тоа ќе го злоупотреби...

Пис енд лав...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 18:26
Искрено, ми жал и сакам да им давам... Ама имам слушано секакви муабети дека уставри они не просат за леб, туку за цигари, или пак парите ги даваат на некој кој ги контролира... Незнам колку све тоа е точно... Ми имаат кажувано и многу примери... И некои лажат.... Се прават глуви, неми, па им тербале пари за операција па незнам ова, она.... И баш поради тоа не им давам ништо.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:37
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

што знам јас сакам да го делам она што ми е вишок,
не се знае што може да ти се случи па може да завршиме и ние како просјаци некој денExclamation
би сакала да мислам дека и мене некој би ми помогналWink

ммм убаво Clap  Clap  Clap  Wink 
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:31
што знам јас сакам да го делам она што ми е вишок,
не се знае што може да ти се случи па може да завршиме и ние како просјаци некој денExclamation
би сакала да мислам дека и мене некој би ми помогналWink

Изменето од ACELERA - 26.Јануари.2007 во 14:31
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:28

возрасните ДА, ама јас многу сакам дечиња па без разлика кави се и кои се секогаш им давам нешто
тие се само жртви и на своите родители и на општествово

да ова се сложувам се без обаразование бес ниаков смисол во животот! Па и маце да се побунатовни и со цел би се отргнале од такви родители...

Но и тиа сами по ебе отакако ке се родат живеат и спијат по улици и така го глдаат и го сметаат животот! Затворени  им се сите др хоризонти на чоивековото постоење!!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:24
возрасните ДА, ама јас многу сакам дечиња па без разлика кави се и кои се секогаш им давам нешто
тие се само жртви и на своите родители и на општествово

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:22

ЈАС СУМ ДА СЕ ВОВЕДЕ КОНТРОЛА НА РАГАЊЕ, ем немаат пари ем се котат на велико. па после страдаат децата
не може некој да си го праи кеифот, без да размисли
па после проси терај го детето да шета по улици бљак!

Тоа е последица на тоа што не се ни најмалку бразовани!! Немаат ни смисол за планирање на семејство а камо ли па за негово одржувањеDead
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.