|
Мешање во бракот од страна на родителите |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скоро сите се такви,сакаат да се наметнуваат со свои мислења и мислат дека секогаш се во право затоа што се постари.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не обожувам луге дволични иц, нити посесивни нити лицемерни..На таквите затварам врата пред нос..
Во лоша позиција си жалам, таму без никој и ништо, па мора да гладиш работи.. Мој совет, капата на страна и од едно уво влегло од друго излегло..Немој нити да се секираш нити па на ум да ставаш.. Гледај си се малку ти со своето дете, ако те подржи сопругот ок...ако не пак ок.. Иначе они важат за многу посесивен и ладен народ за ралика ние што сме во Мкд.. Така да маја30 уживај во животот не си прави секирации на душа.. Терај како мислиш дека треба. |
|
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
čitav denovive na ringaraja tuka vi slovenija kako se dopišuvaat členovite i za kakvi temi razgovaraat kako da se najbliski a od niv mnogu i lično ne se poznavat
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komedija se nekoe čudno semejstvo vaka nema da im tekne na pamet da dignat telefon da prašaat za sara a koga ke se soberat eve ti demek se sekiraat za nea kolku me nervira toa prepravanjei lažno sekiranje .Ima mnogu takvi luđe koi svoite problemi ne si gi gledaat a za tuđite d demek stručnjaci za rešavanje i sovetuvanje
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАвистина себично од нив а тажно за тебе....но не се откажувај,продолжи и понатаму да му зборуваш на детето на твојот мајчин јазик.Детето има право да знае од каде потекнува неговата мајка и да се запознае со културата и начинот на живеење на твоите и негови роднини
|
|
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali imate mešanje vo brakot ili barem nekakvo vlijanie od strana na svekrvata zolvite i drugite rodnini.jas se sretnuvam so eden takov problem samo koga ke se soberat site od kaj mažot mi i debatata nastanuva zošto jas na deteto mu zboram makedonski i dr raboti koi se povrzani so mojata pripadnost.Po nivno sum trebala da se naviknam sosema tuka i da gi zaboravam site moi raboti i načela koi gi donesov so mene od makedonija.blesavo i glupo duri za plačenje
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |