|
Чувства |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријатен и релаксирачки ден и многу позитивности..Коцкар
|
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drustvence vi posakuvam ubav den i ubava misla sekogas
Od mene tolku ...treba doma da se odi ...milo mi bese sto se druzevme denes
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам навистина од се срце.. Верувај ми среќен е и тоа многу |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драго ми е ова што го читам навистина... Тогаш ништо не те спречува да продолжиш понатаму.. Само малку самодоверба плус и се ќе биде во ред.. |
|
|
|
malecka
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј, ај сеа ти не претеруј
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа, баш за да не бидам заебана и искористена па фрлена ко стар партал,
си остаив доволно простор и време за да боље го запознаам типот...и
успеав. Знам дека не е таков да размишља само за секс. Знам дека ако
зборам најискрено со него и он ќе биде најискрен со мене.. го познавам
доволно.
E pa ako e bash taka idi smesta zalapaj go ne mu ja misli |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natalija ...stom doaga guskanjeto od Minister za guskanje so zlaten orden premnogu sum pocesten ...za vozvrat za cesta koja ja imam od tebe:
Ti baknuvam raka....ostanatoto go ostavam na najsrekniot covek na svetot koj ima dozvola da uziva vo tvojata ubavina
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм.. зашто ме тера мисла дека сакаш под сукња да и се пикнеш?? E ne znam na kogo mu e sex u glavata... taa e maloletna svasta od tebe bogami MOMO hehehe Какво нудење бе, само секс ли ти е у глава.. Se misli nudenje...eve te sakam...i on napalen tinejdzer sto ke naprai.. da ne i pisue poezija mozda na toa ... ima da ja iskine... u 95% slucai ... zatoa pretpazlivo... Девојката има проблем и доволно е зрела за да расуди дали да си покаже емоции или не.. Ne e dovolno zrela cim ceka 3 godini , da iskaze cuvstva ... Momo edna nizaeddna ! [/QUOTE][/QUOTE] Па мома сум бе... не сум од двополните.. Затоа и дадов совет да почне малку со игра ( ме разбра малечката) да опипа пулс и да знае на што е..зборовите сами ке си дојдат.. Него.. да се вратам на тебе.. Стара мома.. Бејби па тоа е комплимент, значи сум созреала и дораснала и прераснала на културата над тебе.. |
|
|
|
malecka
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм.. зашто ме тера мисла дека сакаш под сукња да и се пикнеш?? E ne znam na kogo mu e sex u glavata... taa e maloletna svasta od tebe bogami MOMO hehehe Какво нудење бе, само секс ли ти е у глава.. Se misli nudenje...eve te sakam...i on napalen tinejdzer sto ke naprai.. da ne i pisue poezija mozda na toa ... ima da ja iskine... u 95% slucai ... zatoa pretpazlivo... Девојката има проблем и доволно е зрела за да расуди дали да си покаже емоции или не.. Ne e dovolno zrela cim ceka 3 godini , da iskaze cuvstva ... Momo edna nizaeddna ! [/QUOTE][/QUOTE] Епа, баш за да не бидам заебана и искористена па фрлена ко стар партал, си остаив доволно простор и време за да боље го запознаам типот...и успеав. Знам дека не е таков да размишља само за секс. Знам дека ако зборам најискрено со него и он ќе биде најискрен со мене.. го познавам доволно.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
----------------------------- Samo da te ispravam... ne maskite sme losi... nego nedozreanite maski se loshi... ne od sto se loshi nego mu ja mislat so drugata glava poveke i se spremni se da napravat samo da se dokazat sami na sebe... e toa e poentata... Inache bagra momcite se najloshi |
|
|
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas treba da bides eden cekor ponapred od maskite, dokolku ne ostane barem trunka misterija sto se imas da dades od sebe--ke im stanes dosadna za navistina kuso vreme!
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE] Хм.. зашто ме тера мисла дека сакаш под сукња да и се пикнеш?? E ne znam na kogo mu e sex u glavata... taa e maloletna svasta od tebe bogami MOMO hehehe Какво нудење бе, само секс ли ти е у глава.. Se misli nudenje...eve te sakam...i on napalen tinejdzer sto ke naprai.. da ne i pisue poezija mozda na toa ... ima da ja iskine... u 95% slucai ... zatoa pretpazlivo... Девојката има проблем и доволно е зрела за да расуди дали да си покаже емоции или не.. Ne e dovolno zrela cim ceka 3 godini , da iskaze cuvstva ... Momo edna nizaeddna ! [/QUOTE] |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам за простувањето, само јас никого не навредив... Девојката си има проблем делиме совети.. Нека си го искаже своето без преседан и отворено срце.. Секако се извинувам за зборот багра.. ајде ке идам со стари волци да се справи.. може бејб? П.С гушка до тебе за прекрасните зборови.. Нинџа знае колку сум јас дама и убава.. Изменето од natalija - 19.Септември.2006 во 15:51 |
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malecka ....Ninga do nekade e vo pravo ...navistina sme maskite losi koga nekoja devojka ke ni dojde kako na tacna....togas plenot e lesen i veke ne e interesen....sosema e drugo koga ke se pomacime za nekoja dama...togas toj plen ne sakame da go izgubime bas lesno .....ubavo e da najdes nekoj balans izmegu ...ako mozes .....tuka ne mozam barem jas da ti pomognam ...sama treba da go najdes toj balans ...a i ke go najdes veruvaj mi so tek na vreme
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |