|
Што би го прашале Исус? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мислам дека дури и кога би ми одговорил Исус би го направил тоа со сетта своја мудрост и божественост зашто тој е повеќе од самиот живот, туку на обичен човек како мене во целата моја несовршеност такви прашње би поставила.
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
зошто?..зошто?зарем Ти се исплатеше твоето жртвување за тие како мене?
другпат да не правиш така.... |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дали кога би се родил пак повторно ќе ја одживее својата судбина(ако можам така да ја наречам) и би умрел на крстот за нашите гревови?
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Epa ako se negovi togash citiraj gi, a ne gi povtoruvaj. Da vidime dali toj gi rekol, kade gi rekol, vo koj kontekst gi rekol i t.n. Vaka izlaga deka odgovarash vo negovo ime... a toa ne e vo red. Изменето од Messenger - 22.Ноември.2010 во 14:48 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..имате ли ФОРУМ?
кој е модератор во секс тема...?како иде со банирањето..?со кој ник да се логирам кога ќе појдам горе...?и слични прашања...? Изменето од Messenger - 22.Ноември.2010 во 14:45 |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дали ми се лутите што не верувам во татко ви?
|
||||
MrAleksandar
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
ИСУС ХРИСТОС ПРИНЦ НА МИРОТ. I'Love him
|
||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi go prashala dali ima vistinitost vo romanot "Kodot na Da Vinchi" od Den Braun.
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi go prashal:
- Dali mu prosti na Juda? |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi go prasal ISUS ako e mozno da mi dade povekje mudrost, razbiranje i proniklivost za da donesuvam ispravni odluki vo zivotot. |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ќе разбереме ли некогаш - ние што се сметаме за многу “умни“ - дека патњата е многу важна за пронаоѓањето на Совршената Вистина и Пат и дека Твоето претење кон нас “умните“ е најнежната и најљубезната форма на истата !? Изменето од spiros - 22.Ноември.2010 во 00:15 |
||||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi mu cestitala!
Navistina pogodi deka slepci ke vodat slepi. |
||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi go prashal:
- Dali go priznavash Pavle za svoj 13 apostol, iako ne go ucheshe site onie godini kako tvoite lichno odbrani 12 apostoli? |
||||
|
||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bi go prashal:
- Kolku potparoli imash svoerachno polozheno da dezhuraat kako medijatori megju tebe i lugjeto, spremni da odgovorat na sekoe prashanje upateno do tebe? |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |