![]() |
|
Теми за разговор со девојка во кафич |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Или пак ова ... ама да има некоја сигурност дека и се допаѓаш
![]() ...Моево срце сака да сака некоја , моите усни да љубат некоја , очите да сјаат гледајќи во нечија убавина , рацете да прегрнуваат некоја а јас те прашувам тебе , сакаш ли ти да бидеш тоа ?
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Е ... ете некој да сфати , фала Богу ![]() |
||
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
leleeeee sto muabeti ispadnaa odma....gazelce haaha
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
ме изнасмеа санти......ти зјапаш во други додека седиш до неа и тоа намерно да примети...и шансите за негативен одговор се минимални..ако глумиш не баш заинтересиран.....а полн си со еден куп слатки зборчиња ..и нормално си одиш кога станува баш интересен муабетот за да мислите и бидат кон тебе.....на времето ова беше женска тактика...кога ли ја присвоивте..
![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
|
е да.....ама ако се најдеме пред контајнерите...наместо у кафиќ |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
ili borba za zivot |
||
vivi
|
||
![]() |
||
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
|
Полова и родова еднаквост
|
||
![]() |
||
|
ovoj pa neznae sto muabet da i prai
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
|
Џабе тупам
![]() Изглеа точна ми е она констатација дека ретко кој ја разбира шалата на прилепчани
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
што има брат да го мислам ти сам си го напишал -она те шмека.....на мене повеќе од тоа не ми е потребно за да и се пуштам на некоја девојка која не ја познавам ,а ми е симпатична во лицето ------------------------------------------ односно болдираното :девојчето на Санти спреми се .Он си доаѓа полн со креативни идеи .Спреми се за незаборавна неделна вечер |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Си иMам девојче , слатко , прекрасно ![]() флертот и заведувањето не ми се интересни а и не ги правам ... колку за инфо ![]() Ме мрзи сликовито то да објаснувам ... темата беше во смисла ... прати ситуација ... таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам (леле дур сеа гледам)
![]() Изменето од Santijago - 26.Март.2012 во 02:21 |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Аааа даде тема и сега чекаш да ти дадеме совети што да правиш .
Итар си .Како Итар Пејо си .Да не сте случајно од еден град ?
![]() |
||
![]() |
||
|
Ааа
![]() Ја кажав ете темата уш во првиот пост ... денес ... па сеа кој како ке ја сфати
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Добро .Ајде кажи ти нешто модерно .
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |