![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 135> |
Автор | |
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zabraneti se najverojatno licnite kompjuteri, na Fluorovite kompjuteri e blokiran face pretpostavuvam, ali vo pogolemite bazi ima Internet centri kade sto moze da se koristi skoro se...Taka da ne e cudno sto drugar ti bil na Face....
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
Една информација за форумџиите кои сакаат да заминат во Афганистан .........Имаше еден пост дека во базите каде е Флуор нема ни фејсбук,ниту телефони......Сега во овој момент разгоаврам со пријателче кое е во Кабул во база каде е Флуор и тоа на фејсбук.................А пишувате дека е забрането,нели.............Па како тогаш типот успеал да најде интернет,нели..........
|
|
I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING MACEDONIAN
|
|
![]() |
|
skopje2010 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
da ne mu se javija na nekoj za interview vo skopje??
|
|
![]() |
|
zagrizen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Dali znae nekoj kakvi prasanja se postavuvaat na intervjuto so regruterite?
|
|
![]() |
|
blabla4 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
ima li nekoj informacija, koi pozicii se baraat vo momentov?
|
|
![]() |
|
палчица ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
www.fluor
|
|
![]() |
|
blabla4 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Zdravo do site, ako moze da mi ja napisete imel adresata za apliciranje za vo Avganistan
![]() |
|
![]() |
|
палчица ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Vidi ,mojot brat e vo avganistan preko fluor skoro godina dena.A cekase da go povikat 5 meseci.Taka da vredi da se ceka
![]() |
|
![]() |
|
nevena999 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
fuel |
|
![]() |
|
pa za koja pozicija imas aplicirano?
![]() |
|
![]() |
|
nevena999 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
ti si guster,jas imam aplicirano od lani i uste cekam |
|
![]() |
|
skopje2010 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Дали знае некој кутис од Дајнакорп дали е во босна
|
|
![]() |
|
Zaboraviv da prasam dali Fluor doadja vo Skopje na 25 mart?
Blagodaram ![]() |
|
![]() |
|
Imam aplicirano vo fluor,na 24 februari,za okolu 15 poziciji,i uste cekam
![]() ![]() Golem pozdrav do site.... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |