|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 45678 80> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne cuti kad te nesto pitam,
reci bilo sta, samo budi iskrena. Ako ima nade pokazi to, daj na znanje, samo iskreno... |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Javi se, javi se
sto ne bi, sto ne bi, sto ne bi meni se dopalo a tebi, a tebi, a tebi |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right And life has a funny way of helping you out when You think everything's gone wrong and everything blows up In your face |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tell them all I know now
Shout from the roof tops write it on the forum |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu dni...prebrodivme nie...kako cun sred nemirno more..
nasmej se na vetrot sto bie... Ljubi me i glavata gore.. |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdimi nekapnata solza,darimi ne sonuvan son,kazimi eden ubav zbor,zapej mi ne zapean kod,kazimi eden ubav zbor......
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I, I follow, I follow you
Deep sea baby, I follow you I, I follow, I follow you Dark doom honey, I follow you |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Where there is desire, there is gonna be a flame
Where there is a flame, someone's bound to get burned But just because it burns, doesn't mean your gonna die You gotta get up and try, and try, and try Изменето од evangeline - 23.Јануари.2014 во 12:45 |
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vreme leci sve... |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjele...
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај не питај
без тебе дани су ми глупави и празни...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наџи неког за себе и љуби се сатима...
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
We can't fall any further
If we can't feel ordinary love We cannot reach any higher If we can't deal with ordinary love |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sam mislio da si devojka za dva minuta
kojoj samo srce luta i dalje od sebe ne vidi nisam slutio uz osmjeh pomalo ljuta a vec si na pola puta da srce mi osvojis i da me zavolis |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |