|
Би заминале ли од МК по укинување на визи |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo za da prosetam i opet nazad u MK
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo ako mi ponudat da stanam generalen sekretar na ON
|
||
DeepBlue
|
||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да де, палиш кола, пасош, и одиш... е па не е така лесно..
-е баш така и е лесно, ама во идеален случај, кога немаш никакви додатни услови, а кога тоа ке биде тука така, бог те пита! |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да де, палиш кола, пасош, и одиш... е па не е така лесно... и без визи ќе ти бараат не знам колку илјади евра на сметка, па гарантно писмо, па резервација во хотелот кај што ќе престојуваш... а ова со визите, па ги укинуваат веќе неколку години со ред... ништо чудно да го одложат тоа и за 2011.... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе уфрлам во брза брзина ....... а она R ќе го исфрлам ионака е само лага ..... не е ракета Изменето од МАРШАЛ - 26.Август.2009 во 19:53 |
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бре... ќе бидам дел од оние кои ќе ја направат Македонија европска
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако ти е пун џебот,. нема да ти смета дали со виза или без виза?!ајде беее, колку "остроумно"!
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за шетање, со визи, без визи исто му се фаќа... важно е дали имаш пари или не - ако имаш пари, визите нема да ти бидат пречка да отидеш да посетиш некоја земја....
Ne e bas taka...mene me nervira da cekam za viza i da gubam vreme,na vlezot vo ambasada-da ja ostavam cantata nadvor(nebare kriminalec sum)i da odnesam kup dokumenti. Bez viza e mn.polesno. Palis kola,pasos i odis...a ne od togas pocnuva prestoj pa samo 30 dena smees,pa 5 dena pred da istece viza da mines Slovenija oti nema da ti dozvolat tranzit....gluposti Изменето од fiore - 26.Август.2009 во 17:34 |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувам, зошто да заминам од овде? Македонија е мојата земја, и секаде на друго место ќе се чувствувам како граѓанин од втор ред, освен можеби во Америка или Канада каде што сите се дојдени од некаде...
А за шетање, со визи, без визи исто му се фаќа... важно е дали имаш пари или не - ако имаш пари, визите нема да ти бидат пречка да отидеш да посетиш некоја земја.... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne.....Kakvo- takvo ,tuka e mojot dom!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бадава безвизен режим кога тешко веројатно дека нареднава деценија ќе имам право на патување .......... и пасош
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ме биваше и да не бев цвикатор одамна ќе бев таму негде
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |