|
Љубов и омраза |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej
slusni go sega ova koga nekogo sakas iskreno nepostoi ama nepostoi mig koga bi go mrazela veruvaj ljubov ti dava zabrana za takvo custvo toa e sigurno beton NE SLUCAJNO Starite predci nasi rekoa LJUBAV E SLEPA |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I poveke od sigurna.Ne mozam kon nekoj da osekam edinstveno ljubov.Edna intenzivna emocija povlekuva so sebe i mnogu drugi.I tokmu tuka e ubavinata na silnite cuvstva.Vo nivnata raznolikost.
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf
sigurna si vo ova sto go napisa? |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ljubovta i omrazata sekogas idat zaedno.Kon onoj sto custvuvam ljubov,mozam da custvuvam i silna omraza koga ke se osetam povredena od pricina sto site emocii mi se intenzivirani. A onie kon koi ne custvuvam niso posebno ne mozam da gi mrazam.Mozam samo da bidam ramnodusna. Изменето од kandid - 01.Октомври.2006 во 00:55 |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta me ispolnuva,me kreva,me pravi srekna,pravi rabotite da gi gledam od pozitivnata strana
omrazata mi e nepoznata i ne sakam ni da ja spoznaam...
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no comment
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa znam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинето.
Не Хеки не ми се променети мислењата тоа го кажав како совет во одредената ситуација на нешто што го чувствував.. На погорната реплика ке видиш дека не сум за мрзење нити умеам да го чувствувам ..Јас мило не менувам ставови треба нешто многу да ми се деси за да си го сменам мислењето во одредена граница. Кога некој ќе ти рече те маразам поготово девојките знај дека до лудило те сакаат.. |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nate izvini me sto te citiram , na pocetokot na temava mi padna vo oci ovaj post , dali si gi menjala razmisluvanjata . Vo sekoj slucaj mojot komentar na temava e deka ponekogas ljubovta i omrazata se vo epten tesna relacija, zenski sto me mrazele vsusnost bile totalno ludi po mene , taka nesto :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема граница помегу овие две работи.. Колку што лудуваш од љубов ако има некоректност према партнерот почнува одбојност и мала доза на пецкање на повлекување и бегање од таа особа.. Но, моментот кој го чувствуваме барем за мене е бес не сум особа која умее да мрази.. Така да се зависи од ситуација да толку ве повредат да се доведете до степен да ги преиспитате цувствата дали е омраза или е болен бес во вас..
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomegu ljubovta i omrazata_nema granica
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele Maicka....vidi sega...go sakas nekogo so celata svoja dusa,nesebicno...a toj ke pocne psihicki ili fizicki da te maltretira...pa nemozes da se kontroliras pocnuvas da go gledas kako zlo...go mrazis...sakas da se otarasis od nego....znaci ako nekoj sto go sakas zapocne da te maltretira vo bilo koj oblik...ti pocnuvas da go mrazis..... |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паметно така полесно ќе го решиш без проблеми по те*е |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |