|
ОТПОР КОН Б.Ц. |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се додека некои луѓе живеат за минатото а не за иднината, ние ќе тапкаме во место...
Сега за жал ни се случува баш тоа... Затоа најдобро е на тој што му лежи историјата, да си се занимава со неа, а иднината да ја препушти на тие што сакаат подобар живот.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Политичкиот живот треба да врви и да ја живееме Македонската демократија - овде поставив тема эа отпор кон СтароНовиот претседател на СДСМ а читам овие денес па овие денес - демократијата е така поставена да ние ги иэбираме овие денес но треба да энаеме дека многу эначи и кога имаме опција ако овие денес не се добри да ги смениме со нови подобри - Б.Ц. не го доэволува тоа,тој повторно се наметнува и не прави будали со тоа што треба да поверуваме дека тој е подобрата варијанта а энаеме каков не криминал стои поэади него.
ОТПОР кон Б.Ц. эа да го снема,да си отиде и повлече од јавниот живот,да ни остави эдрава демократија эа да може да имаме стабилна опција и во десниот и во левиот блок на Македонската политика. Не е овој народ эеленко па некој да не убедува дека по 20 год. владеење и крадење конечно му дошол моментот эа да раэмислува эа народот и државата - ОТПОР кон преварантот Б.Ц. кој со неговата постапка докажува дека мисли эа народот Македонски дека пие старонова ЈУВА - најдоблесно эа Б.Ц. е да се самоубие эа да ни е јасно дека му е жал эа элото кое го направи на Македонија и Македонскиот народ. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашавте дали ја паметам изјавата на Бранко, дека ќе вработи по еден член од секое семејство ? Да ја паметам многу убаво....како и неговата изјава дека поради разни фактори, не успеал да ја реализира....
Ама го паметам и ткн. Бранков закон, со кој се вработија 30000-34000 луѓе, и тоа вистински се вработија, не како Груевски што ја намалува невработеноста со бришење од Заводот за вработување..... А исто така го паметам и економскиот бум во Македонија што се случува овие три години, го паметам и фантастичниот бум во сточарството (тече млеко на секој чекор) , од трамваи и двокатни грдосии не можам ни да поминам улица, кризата што сите ги погоди, нас не одмина и ние станавме светско чудо во економијата (според премиерот) ... Мислам дека нема доволно простор да ги доопишам ветувањата од сегашнава влада... Изгледа од сенката што ми ја фрлаат врз зградата трите стокатници, не можам да видам во каква убавина живееме..... |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e isto nikako ne e isto
imam samo edno prasanje kazete edna edinstvena ekonomska rabota so napravi branko???? edna jas ne se sekjavam na niedna, nituuuuu ednaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас се прашувам цело време...што ни фали бе нас луѓе?
20 годи на политичката сцена се вртат едни те исти фаци никој од нив не заслужил ниту трунка од нашата доверба. Буги јас мислам дека и сега не е ништо поразлично се случува исто што и досега,пљачка на народот,полнење на буџетските каси на сите можни и неможни начини,партиски вработувања,отпуштања од работа... и немој да ми речеш дека е до рецесијата тоа им е само добар параван за она што го прават доста ми е од октоподи,чоколадни компјутери,100 чекори,патриотизми и сл. ми треба мирен живот без стресови,пристојна плата и нормално работно време,сигурна иднина за моите деца.... ама за тоа политичариве некако немаат сенс... треба ОТПОР,секако ама отпор према сите излитени фаци кои си играат политичари на сметка на нашите животи |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
магаре
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе луѓе сите знаеме кој е бранко (а бога ми и љупчо)не се замарајте, нема ни денар да ви дадат од „тешко спечалените ситниши“.не ми е јасно како се уште им даваме подршка на веќе докажаните преваранти какви во нормални држави ги покажуваат подругливо со прст.
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не упатив никаква лоша мисла или збор кон тебе а ти ете се замараш со мене - ама очигледно ти пречи моето размислување па нека ти биде - уживај.
Него да си продолжам за да не мислиш дека некој некого овде излажал - Дали паметиш колку фабрики имаш Македонија,дали паметиш колку работници имаше Македонија во тие фабрики и дали паметиш дека Б.Ц. вети и исполни дека од секое семејство ке избрка по еден член од работно место за да има во секое семејство барем по еден вработен - но малку и утна,од не добрата политика негова го излажаа па почнаа и секој вработен Македонец да го бркаат од работа и да му крадат од вредно заработената заштедена пара - памтиш ТАТ нели Изменето од anastea - 25.Мај.2009 во 23:26 |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уффф.... Дури сега видов дека си имам работа со Г-дин Модератор... Епа Г-дине Модератор, незнам Ти што убавини имаш видено од оваа сегашна гарнитура, ама има луѓе кои едноставно сметаат дека овие сегашни се многу полоши од претходните властодржци во државава. Затоа помирете се со фактот дека во Македонија има и ќе има луѓе кои не размислуваат како вашиот преценет ПАСТИР..... кои не се слагаат со неговиот национал-социјалистички (нацистички) начин на водење политика... Ние сме тука, и тоа е факт со кој Вие "патриотите" ќе мора да живеете..... Затоа терајте си ги вашите - 100 чекори, додека уште котирате добро на анкетите, и оставете не Нас, да си ја работиме својата работа.... Не треба да е човек многу интелигентен да го сфати вашиот патолошки страв од Бранко Црвенковски....Свесни сте дека крајот на -100-те чекори го доодевте.... Изменето од ninja_34 - 25.Мај.2009 во 19:50 |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo razgovorite so privrzanicite na Branko Crvenkovski se otkriva eden entuzijazam deka toj ke uspee da gi zamrsi rabotite. Koga gi prshuvam kako se tolku ubedeni, tie odat so kontra prashanje- kako toa vie sme ubedeni deka sega e dobro. Od shto ste hipnotizirani?
Изменето од mamamd - 25.Мај.2009 во 19:16 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може и го заслужувате Б.Ц. - може и ја заслужувате ситуацијата во државата сепак многу може да се заклучи од коментариве погоре.
Него јас да образложам може на некој толку му сече па не разбира - Не станува збор за бунт против опозиција,против демократија или повекепартискиот систем туку станува збор за ОТПОР кон Б.Ц. лично - кон неговиот начин на однесување кон народот - секој нормален човек би се засрамил,повлекол од јавниот живот или во најдобар начин би се самоубил откако својот народ ке го вовлече во пропаст - но ете Б.Ц. тоа не го прави - дури има доблест и повторно да се постави самиот себе си на јавна позиција - читајки ги погорниве коментари и јасно ми е зошто тоа го прави но не се сите безгрижни и неповредени во последниве 20 год како овие погорниве - затоа - ВРЕМЕ Е ЗА ОТПОР ОТПОР КОН КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЈА ОТПОР КОН ПИРАМИДАЛНИТЕ ШТЕДИЛНИЦИ ОТПОР КОН ОКТОПОДОТ ОТПОР КОН ОЛИГАРХИЈАТА ОТПОР КОН КРЕАТОРОТ НА АРМИЈАТА СТЕЧАЈЦИ ОТПОР КОН ШВЕРЦОТ НА ЦИГАРИ ОТПОР КОН БОГАТЕЊЕТО НА ДРЖАВНА СМЕТКА ОТПОР КОН ЛАГАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА УШТЕ ПО ЕДЕН ЧЛЕН ОД СЕКОЕ СЕМЕЈСТВО ОТПОР КОН НАЈПОЗНАТИОТ ТРАНЗИЦИСКИ БРЕНД |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugeto imaat pravo da si go kazat svoeto mislenje, shto ne znaci deka mora da bide prifateno. Tuka sme da vidime koi promeni ke nastanat. Ke imame li jaka opozicija koja ke go rasipi komoditetot na vladeackata garnitura. ke uspee li Crvenkovski vo toa? ke bide li opravdan stravot od negovoto vrakjanje
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и место да и прават отпор на бедата и глупоста што ја преплави земјата
во последно време , овие "отпорници" ке им солат памет на неколку
стотини илјади души кој да ги води. Сешто !
скопско!....и се било можно! е ,како да не! пре би било: македонци и ......се е можно ! |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и јас се чудам тоа
кај се видело некој да се буни против поставување на лидер на некоја си опозициона партија...ионака ним СДСМ не им може ништо...бар така велат...освен ако не сака Грујо да биде лидер и на позиција и на опозиција...каков е амбициозен,ништо чудно и тоа да е |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ем смешно ем жалосно! отпор ке му праеле на некој што нема повекје влијание во државата, мислам не завзема некое место од кое што ке го дупи народот! а , што вас ве боли дали тој ке биде пак газда таму кај што отсекогаш бил?! кога векје, пак ке сака да ги дупи широките маси тогаш организирај некаков отпор.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |