|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Автор | |
laki svedska
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Procitav necij post deka vo italia e okej i deka tamo samo cveke cveta......mozam da kazam deka tie ljuge najverojatno ne videle nekoja druga evropska zemja ?!?!? Posle francija italia mi e na vtoro mesto od omrazenite evropski zemji (zapadno evropski) i toa ke vi kazam zosto a sum bil i vo dvete zemji po nekolku meseci Francija poradi kriminalot , ja bev vo Paris i toa vo prva zona i na ulica vo sekoe vreme mozes da kupis droga ili na najmis prostitutka bez nikakov problem....i uste nesto dzeparosi kolku sakas i po cel den slusas brza pomos ili policija viu..viu..viu..viu..viu.. haos... neizdrzlivo,da mi platat ne bi ziveel vo paris a da ne zborime za stanovite se se toa ruini koi sekoj den mislis deka gi gledas za posleden pat.....no toa bese za francija Italia bev vo Piacenza....i pak prostitutki, droga i mnogu..mnogu...Romi bez razlika dali se od bivsite ju-prostori od Rumunija ili od Bulgarija i pravat lom samo se krade ,krade, krade bezobzirno i normalno pa policija nasekade dali civil ili vo uniformi i pak viu..viu..viu.. samo raka na srce ne kako vo Paris |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naskoro vo Dakar
|
|
IgorBKU
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
berlin, good old germany...
|
|
Beti Ohridska
Нов член Регистриран: 28.Мај.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Windsor, Ontario
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па секако дека се ширум светот. Што мајка бараат во македонија?????????? Изменето од orlov - 29.Ноември.2007 во 00:55 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bozee dobri ste site, ali nemojte da me pogresno sfatite, koga ponekogas pisuvam na postovite i dobro i loso, koga mi e loso mnogu sum pokvarena, zalno i pateticno, ali se izvinuvam na site, ako gi povrediv, iako ne ve znam, ali mili ste mi.
|
|
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку зезање е ок... само немојте по многу зезање..оти ваму-зезање,таму-зезање...умо ке ни излези...како ке си ојме назад после без ум
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se suncate!
p.s.se zezam malku.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka sme,ama zosto sme??
|
|
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јабана
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum tuka Madrid Spanija. Ako ima nekoj vo Sranija neka mi pisi. Ovde se Bugari i od Romanija. Ne poznavam Makedonec. Pisete Makedonci!!!
Изменето од biljana.madrid - 26.Ноември.2007 во 11:31 |
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade sum? momentalno doma.
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO EVROPA - RAZBIRASH!!!!!
Изменето од borec - 11.Ноември.2007 во 13:47 |
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle?
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |