IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Силата или моќта е во Нас...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Силата или моќта е во Нас...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака Обратен редослед
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:33
Poznat psiholog napisa (ne go citiram do zborce)"Ne dozvoluvajte negativnata energija da vlijae vrz vas,dokolku imate osobi vo blizina koi mnogu cesto sirat negativna energija podobro e da se trgnete od niv otkolku da im dozvolite da ja gasat vasata pozitivna energija!"
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:28
ima edna misla mila koja treba site da ja primenuvaat..mene nishto ne mi e, ako nekoj ima problem neka si prevzeme merki...Isprobana parola, zatoa i mozebi retko ispagam od kolosek i se trudam da ja pot5isnam negativnata energija od okolinata koja smeta licno na mojot duh i togash si pejam vo sebe..a oni mozat da verglaat do 101 i nazad
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:25
Preubavo napisano Natalija!
Fakt e deka negativnata energija e pomokna od pozitivnata,no fakt e i deka moktta na vtoroto jas koe sto go nosime site vo nas e dovolno golema da go pobedi toa zlo koe ni visi nad glava,treba mnogu golema volja,no i istrajnost!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:20
Covekot se raga samo so dva strava...strav od paganje i strav od vreva ostanatato e samo nametnat strav koj lesno moze da se kontrolira...
so malku volja i nasmevka se drugoto se unishtuva i pobeduva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:18
mokta e prisutna kako i pozitivnata energija treba mnogu koncentracija i jako jas za da ne te remeti vo svoite misli ili odluki deka se ke bide kako shto sakame, negativizmot za zal e mnogu pogolem kako i zavidlivosta, nepostojanosta i so tolku negativizam okolu nas gushi pa treba duplo napor za da se skoncentrirash i da go smirish deteto vo sebe koe e isplasheno od zlite sili...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:17
"Mislite koisto sme gi odbrale da mislime se boi so koi ja crtame slikata na sopstveniot zivot"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 17:15
Ima sigurno deka ima ,vo sekoj od nas ima samo treba vreme da otkrieme kolku sme mokni da go kontrolirame toa vtoro jas i kolku se mozeme da storime za nas za da imame poubav zivot!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 16:50
silata e vo nas, hmmmm znaev deka ima nesto u mene
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 12:50
Kolku shto samote mozeme da si naneseme bolka nikoj tolku ne moze da ne povredi makar bil mac so pero.....
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 11:03
Originally posted by Barbika Barbika напиша:

Mikus!

Nikoj ne moze da te povredi doklku ti ne mu dozvolis!

taka e
no covek nemoze na se da misli

Изменето од mikus
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 10:57
Mikus!
Nikoj ne moze da te povredi doklku ti ne mu dozvolis!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 10:38
Originally posted by Barbika Barbika напиша:

Prisustvoto(postoenjeto),Mokta na Boga i Nie sme edno!

Znaejki deka mudrostta na Duhot i negovoto razbiranje ziveat vo Nas togash i nie sme od bozjata raka vodeni vo site nashi vrski so ostanatite od ovaa planeta!

za volja na istinata neveruvam deka ima nekoj nad mene
sto me cuva i mi nanesuva rani
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 10:26
Prisustvoto(postoenjeto),Mokta na Boga i Nie sme edno!
Znaejki deka mudrostta na Duhot i negovoto razbiranje ziveat vo Nas togash i nie sme od bozjata raka vodeni vo site nashi vrski so ostanatite od ovaa planeta!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2005 во 10:19
ZALNO E DEKA E TAKA
koga gospod go sozdal covekot
dali bil svesen so pravi so nego
i so negovoto okruzenie
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.