|
Зошто веднаш туш после сексот |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Йас практикувам прво туш, па секс па си заспивам и така... мене така ми е найубаво , а и девойка ми истото го сака , па и4 не ми е гайле за хигиена или ова или она , оти не сум од в4ера со неа ...
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle sex ne mozam da stanam 2 saata od krevet dremka me mava i taka receno u koma sum
|
|
dudenz
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Норамано и да не се лепиш
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Higienski e da se operes posle seks
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ти текне да загрееш вода или имаш проточно бојлерче на ова ме асоцира
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туширање само у Недела и за Велигден. :)
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е тоа фората одма после секс да се истушираш.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tusce:) obavezno da se oladat ekstremitetite pa i da se dezimficiras malce sam od sokot za oploduvanje:O)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more stevo oti be delumno, pa skros sum vo pravo.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa higiensi e a i plus e seXy koa te mazat i kapkite pokraj partnerot
|
|
S T E V O
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More kokolo! Imash delumno pravo! A? |
|
S T E V O
|
|
S T E V O
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej! Najverovatno Jas i Ti sme na ista frekfrencija. Pishi nazad da se zapoznajme podobro!S T E V O (Bitola)
|
|
S T E V O
|
|
S T E V O
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be choek! Toj tvojot sigurno boleduva od mizofobija ili ednostavno se gadi od tebe. Praviloto e:Sekoj maz ili obratno vljuben vo svojot partner nema teoretski shansi da go praj to sho tvojot choek go praj!
|
|
S T E V O
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle sexs se razbira ..........odmor od pregolemo zadovolstvo a so toa go odmaras i mozokot .....si kuliras ....ednostavno
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |