|
Изневерување и брак |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
anabelamax
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma sigurno deka treba da go prashash. Apsolutno. Znaesh , i treba da mu veruvash. Nie mazzite reko koga lazzeme, skoro nikogas Veruvaj mu - nema potreba da se somnevash vo nego |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se izvinuvam anabelamax, jas cito zenski te prasuvam i ti odgovaram, seuste izmegu nogive nisto ne mi se besi nadolu!!!! ( se izvinuvam na izrazive)
Vidi! Ne znam sto ocekuvas tuka? dali ocekuvas "odobrenie" od nas, za da mozes i ti nego da go prevaris ili ocekuvas nekoe mislenje za negovite postapki!!!
ako sakas i ti nego da go izneveris, samo poradi toa sto toj tebe te izneveril.... mislam deka treba da si sednes i da si razmislis malce!!!!
A ako ocekuvas sega "nego" da go napagam... NEMA!!
Vidi, ova e moe gledanje: Legnal so druga, se izduval, i pak se vratil , tamu kade sto mu e mestoto!!! Znaci deka sepak znae kade pripaga!
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Anthony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mashko sum, valjda zatoa komentarive mi se tipichno mashki, nemozzam da pishuvam zzenski komentari - nemam pojma kako zzenite razmisluvaat a za fraer , ne sum fraer Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 15:48 |
||
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koj moze da znae dali saka uste da probuva. mozebi i ke bide iskren sto vikate da go prasam ke mi kaze???? i demek treba da veruvam.....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jbg si moj heroj deneska ahahhahahhahaha hahahhahahhahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aloooooo? Komentarive se tipicno muski duri i po malku fraerski!
|
||
Anthony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa dobro de, probal neshto drugo za da si gi reshi problemite vo brakot i videl deka toa drugoto ne e taka dobro reshenie. Brakot mu e seushe vazzen. Probal i neuspeal. A saka li ushte da probuava??? Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 15:42 |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci sakas da mu vratis?
|
||
skromnosta. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no potrebata za cuvanje deca , ostanuva neli?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne! toj sakal nesto drugo da proba. Zamisli mislel deka taka ke si gi resi problemite vo brakot, koj seuste mu e vazen(navodno).
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe saka da najde koj da i go cuva detetooooooooooo
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја не разбирам, што воопшто сакаш?????
дали да се разведеш??(по твоја вољја) проблем ти е детето??? или сакаш да направиш превара за да смениш малку???а пак да останеш во брак |
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brak i prevara... ne prevara i brak... prvo si stapila vo brak a potoa si go ili ke go prevaris!!!
A sto e pricinata za takvo razmisluvanje? Ne si seksualno zadovolena? Sakas nesto drugo da "probas"? Ne go sakas? ehhhhhh prasanja po prasanja...
|
||
skromnosta. |
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |