![]() |
|
Предизвикува ли среќата страв? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | |
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ха! Ова ми звучи познато! Мислев дека е скриена камера и дека некој ме мести! ![]() Инаку, мене не ми е страв од среќа, ама понекогаш ми е ..ту мач то хедл вит. Безвезе нели? Како кога читаш убава книга или гледаш убав филм....и таман стигнуваш до МОМЕНТОТ, до кулминацијата, до откритието !! И почнува да ти се чини дека ти снемува воздух.... ти се врти во глава... и се мрднуваш од премногу среќа!! ![]() Изменето од Kali - 04.Јануари.2009 во 19:40 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I zatoa gledame da ja posereme povremeno, oti koj sme pa nie da negirame poslovici
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
е па народот рекол-многу арно,не е на арно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
pa normalno, koj saka da te gleda radosen vo ova vreme
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
еден мој пријател некогаш ми рече
СРЕЌАТА Е НОРМАЛНА РАБОТА - НЕСРЕЌАТА Е НЕНОРМАЛНА |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Среќата предизвикува страв кога мислиш дека не си ја заслужил. Како да си нашол 100 евра на улица - ем се радуваш, ем те тепа шубе.
![]() Изменето од filmadzijka - 27.Октомври.2008 во 10:30 |
|
![]() |
|
Па коа вика - Леле, ме растури, ќе ме умреш !
Ја па наивен мислам стварно ![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
normalno e da se plasis od srekjata...oti logicki..po nekoj redosled na rabotite vo zivotot..posle srekja doagja nesrekja..pa dodeka sme srekni se plasime od nesrekjata koja ke ne stigne posle kako kazna na momentalnata srekja
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Toj sto e postojano srekjen ne se plasi od nisto.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
медо- страв
мене - не |
|
![]() |
|
Секој кој не е навикнат на среќа се плаши.
|
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
starv deka nekogas toa sto ke go imam ke go izgubam ili deka nema da bide celosno moe nikogas samo privremeno da,me plasi
|
|
![]() |
|
I te kako predizvikuva koga znaes deka zad sekoe cuci - muci stoi zakacena cena kako na palto vo prodavnica vo vnatresen dzep
|
|
![]() |
|
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
ja licno ne se plasam od srekata tuku od momentot koga taa ke prestane i od ona sto ke ostane posle nea...
|
|
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |