|
Перфектен тен со погодена пудра |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam iskustvo so pudri, no edna kozmeticarka mi ima kazano, koga ke kupuvas, prubuvaj ja pudrata na rakata, od nadvoresna strana, ako na rakata veke ne odeluva mnogu ili ako se poklopuva so tenot togas i za liceto super odgovara.... no kako sto rekov, nemam iskustvo, posto ne koristam, prirodno lice sepak e seuste najubavo ( barem sega zasega )
|
|
zbuneta
Нов член Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mozam da si najdam pudra sto ke trae cel den site gi snemuv aposle 3/4 casa
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slabo...so pudrata jas,imam nekoja Lancome...super e
ama...mnogu retko ja koristam |
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja gi koristam na max-factor i giordani
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено не сум многу по пудрите, имам пеги и никако да ја погодам вистинската нијанса, и плус лицето ми е чудно некако отпосле. Инаку денес ме шминкаа за сликување за табло, ми ставија пудра од MAX FACTOR и добра беше, ама сепак едвај чекав да ја извадам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ICONY
Нов член Регистриран: 25.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E bas za temata se registriram....Da vi kazam deka sum imala sekakvo iskustvo so pudri za lice se dodeka ne ja otkriv od "Artdeco" i nad nea dodavam kamena od MAX FACTOR,se slozuvam so teba "Andrea-Gail"super e!
|
|
Andrea_Gail
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koristam tecnata pudra na MAX FACTOR i nad nea obavezno kamena od Orifline........Nijansite i na dvete se malku potemni od mojata prirodna.BRAVO za temata, jas preku internet doznav za ovaa kombinacija i sum premnogu zadovolna!
|
|
Clara
Нов член Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJDOBRA KOZMETICKA PUDRZA ZA LICE,ILI MOZEBI KORISTITE NEKOJA KOMBINACIJA NA TECNA,KAMENA............
Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 20:59 |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |