|
Мотив,причина,повод за напуштање? |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е како може се да се изживеало..како да сте престарени, секогаш има интересни работи кои може да ги правите заедно
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A tie se |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iljada pricini za kraj
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
realna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па останала само еднострана љубов каде тука ќе славиме Валентин , Па се е така монотоно се се поминало се се изживеало но само таа еднострана љубов останала И сега ШТО |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бевме во врска скоро 3 години и едноставно не одеше повеќе..тоа го знаевме двајцата, само тој никогаш не го рече “на глас”...јас бев таа што пресече...а не одеше повеќе поради неговата посесивна и болна љубомора, која повеќе не можеше да се трпи
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа како не оди објасни малце подетално..нема љубов? лош секс? што е причината што застанало па не оди..па се ближи валентин па трифун па напијте се малце црно винце па загрејте се па разговарајте не знам што да те советувам при вака оскудни информации за ситуацијата...... |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
realna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прашањето ми е поради што вреди да се напушти некој што те сака а кога веќе долго време сте заедно а веќе не оди |
||
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОЛЕСНО МИ Е ТАА ДА МЕ ОТКАЧИ, ОТКОЛКУ ЈАС НЕЈЗЕ. тАКА СОВЕСТА ЌЕ МИ БИДЕ МИРНА. лУЗНИТЕ НА СОВЕСТА ПОТЕШКО ЗАРАСТУВААТ ОД ЛУЗНИТЕ ВО СРЦЕТО.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako otidam da rabotam na brod ili naftena platforma
|
||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш се каам, ама сепак не го оставам...а понекогаш пак не можам да замислам да го оставам не знам
|
||
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,sekogas sum vo potraga po nesto novo
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ЗАКАЧКИ КОЛКУ САКАШ...ТОА БЕШЕ МОТИВОТ!!!...ПРИЧИНАТА Е ШТО....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A IMALO BAREM ZAKACKI?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............НИКОГАШ ЗА МОЈАТА ЈАКНА НЕМАШЕ МЕСТО НА ЗАКАЧАЛКАТА ВО ПРЕДСОБЈЕТО,ЕТЕ ЗАТОА.. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |