|
ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa so ne postoi brate
postoja jas postois ti postojat mnogu lugje na svetov milijardi a bog ne postoi nitu go vidov nitu go gledam nitu kje go vidam pa ni osetam a as i me briga nekju da ima nikoj nad mene |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega e red anakine jas da te prasam nesto: ZOSTO NE VERUVAS VO BOGA? |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi sme lugje
no drugite mozebi gi sakat ljugjeto povekje od boga |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa site sme ludje,ili ne sme? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vidi koga se nema covecen odgovor se pravi kako ti prazna glava i slicno bravos bravos Изменето од anakin - 25.Декември.2007 во 00:44 |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od ova sto dosega go pisuvas,connectet edinstveno moze da se uveri deka vo tikvata nemas nisto drugo,osven praznina! |
||
|
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A TEBE DOBAR ATEISTU TE ZABOLE ZA 3 MILJONIIIII UBIENI CIVILI A? ILI NE??
mozesh da mi gi izvrtuvash zborovite kako sakash, no nemozesi i vistinata, podolu ti napomenav deka sekoj eden koj ubiva nevini luge, islamot go osuduva a jas sum sledbenik na islamot, i nesi prai filmcinja deka si dobar covek, megu tebe i dobrina ima nekolku svetlosni godini razlika, ti si samo alatka shejtanova, slikata ti go ptvrduva toa, mu se vosh*tuvash na gavolot, pa i tvoite postovi se jasni, iako za sebe tvrdish deka si Ateist, NE SI Ateistite voopshto ne se slicni na tebe..... pravi shto sakash i dokazuvaj komu sakash, ova e moj posleden post do tebe!!!! Изменето од Sahih Bukhari - 25.Декември.2007 во 00:43 |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evaka
ova e posledno ubo se izjasni te zabole tebe za tie 15 deca samo zatoa so ne bile muslimani znaci bas ti e gajle za lugjeto nego se grizis samo za vernicite od tvoja religija jaki toa vernici ste alal vi vera a sega nekoj kje mi otavar tema DOBAR ATEISTA vs LOSH VERNIK more DOBAR VERNIK mi dojde ko kec na desetka- da se uveri connectet deka ateisti ne se zlo po difolt |
||
|
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele be kako nemozat da svatat se cudam
poveke od 3 miljoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nevini civili gi izgubija zivotite vo palestina irak i liban, za niv nikoj nishto ne komentira, oni se teroristi, a za 15 evrei, sekoj znae deka bile ubieni.... Ankin idi be provociraj na javno mesto ako ti imash muda, vaka lesno ti e se kriesh zad monitor nikoj nete znae, pa mozesh shto sakash da kazesh.... |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vaka sekoj onoj koj bez nikakov povod si go odzema zivotot kako vie ateistite(na koi vi postanalo navika da skokate od sedmi kat direktno vo kontenjer),za nego velime deka bil LOS VERNIK,ili NIKAKOV VERNIK (kako tebe) Dodeka za nasite braca muslimani koi si go zrtvuvaat svojot zivot vo odbrana na verata,cesta,semejstvoto,velime deka se:NE SAMO DOBRI VERNICI,TUKU I SEHIDI! Gledas deka imame MUDA BATKA? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NO JAS KJE PROBAM DA ODGOVORAM MESTO TEBE
DA TOJ SO GI UTEPA 15 DECA I 10 RODITELI BIL DOBAR VERNIK ZATOA SO VERUVAL - A I BASKA SO VIKAS MU SILUVAA I UBIVAA TIE GREOTICKI 15 TINA DECA DA BIL ATEISTA NE BI GO NAPRAVIL TOA- ZATOA SO PREVISE GI SAKA LUGJETO OD BOGA Изменето од anakin - 25.Декември.2007 во 00:23 |
||
|
||
Sahih Bukhari
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ALLAH VELI VO k*rANOT; DEKA SEKOJ EDEN KOJ KE UBIE BESPRAVNO DRUG COVEK, IMA GREV KAKO DA GO UBIL CELOTO COVESHTVO!!!!
Znaci bespravno ubivanje e nasjtrogo zabraneto vo islamot, batakata za koj tvdish deka dignal se vo vazduh, nemu ja znam istorijata, taka da nemozam da sudam.... A ti odgovorimi shto bi napravil ako nekoj ti ja siluva i ubie sestrati, i ako te izbrka od domot kade ziveesh???? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ODGOVORI
PROSTO DA BIL DOBAR VERNIK ILI NE NEBIL DOBAR VERNIK AKO NEODGOVORIS TOLKU PROSTO NEMAM VISE NAMERA DA GLEDAM KAKO VRTIS KO MACKA OKOLU VRUKJA KASHA NO ZA TAKOV ODGOVOR TREBA DA IMAS MUDA BRATE ILI CEST Изменето од anakin - 25.Декември.2007 во 00:20 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |