|
Бојкот на Грчки производи и компании |
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Автор | |||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Slucajno se najdov pred ambasadata na pederite i gi gledam tie koi vikaa na nash*te shto baraa vizi.Sednale vo kafana,pijat kafe i vikaat,Do koga vaka be?Mora sekogash da se sedi vo kafana i da se jadat bubrezi?
|
|||
Im YOUR NIGHTMARE
|
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja pobarav kredit u stopanska, ce mi dadat sigurno.. lele ce gi zae*am na grcite, site ce gi potrosam tamu, da vidime sto ce paat posle.
|
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa,da be,...dobra ideja,...da odat site makedonci tamu,...i se zivo da iznakupat,..pa,da im snema i leb,...a,shto nema ,...mu se kachuva cenata,....ete kako mozeme da gi zaebeme,...samo treba dobro da se isplanira,...samo taka,ke vidat oni so koj se zaebavaat,......koga ke treba dve evra da se isprchat za eden,...zejtin,...ke porazmislat malku,...shto gi snashlo,....i zoshto!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa eve ima plan za 1 maj da gi bombardirame so evra , za tie da ostanat bez stoka
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I site da bojkotirame, stetata za Elada e zanemarliva. Samo sebe si praime steta so vakvo glupiranje. Ja pominav vcera bas kaj vero, gledam si ima guzva kako nisto da ne e. A ne se somnevam deka i Cosmofon nema nekoja steta (koga se najeftini), a slushnav i deka dosega za grcija bile otkazani samo 2 aranzmani!!! taka da praite se muabet u prazno i ponatamu... |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Те разбрав се ..освен каква врска има името Македонец овде...за мене тоа би биле наречени или продавачи или потрошувачи..
Во Македонија сите се Македонци...освен странците дојдени на гости..или по работа...овде кај нас.
пс
Додуше и јас знам дека има разлики..но не само тука кај нас..
Прихологијата на секој продавач е дека продава за бадијала...а купувачот дека купува прескапа стока..и е иста кај сите националности кои се тука именувани..
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas odam na poevtino,( ama so ist kvalitet ili podobar ),....pa,..od koj saka neka bide,....
mene najmnogu me boli koga me dupi nekoj domashen( a,takvi se vo najgolem broj),...sakash primer?,....na levata strana od vardar,...ushte i pred da se najavi deka brashnoto "skoknalo" ,..makedoncite gi smenija cenite,...na se od nego,...ama,na desnata ,...burekot ,gevrekot i sl.,...i den denes se prodavaat po ista cena,....gevrek 10 din,...burek,..30-35,....da ne mislish deka na makedoncite brashnoto im e pokvalitetno ,a?...ili najchesto ,...na bit pazar cenite se pet pa i povekje dinari pomali od onie na koj dominiraat makedoncite,...zatoa na zelen pazar kupuvam samo od ,..shiptari,....em poevtino,...em,tochno ti merat,...a, ne kako makedoncite ,...po 100- tina grama ti krade od osnova,...a,ako mu prigovorish,...ushte pa i toj se buni,... |
|||
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас пишав саамо за нашите реални состојби и можности сега...а не и како би сакале ние да бидеме..
|
|||
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
beshe i toa ,...edno vreme,...ama,sega so takvo neshto samo ke si gi zgolemish "ljubitelite" na drzavata megju svojot narod.
a,samo neka e poevtino ili barem isto,...pa,ke vidish kaj ke kupuvaat lugjeto,....da si jaka nekoja zemja mozesh se i seshto da ignorirash,....a,ako mislish deka ne si nishto podole ,....na primer od dancite ili holangjanite,.....ne si ni svesen kolku si podole,.... |
|||
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некој синоќа се јави во една контактна емисија и кажа вака:
Оти видел редица од 200 „македонци„..кои „мудро„ и трпеливо и понатаму си чекаат во строј ...пред канцеларијата за врски (тоа ти е званичниот назив во дипломатската пракса-инаку е најнизок вид на дипломатсо преставништво на некоја земја во странство).
Моето но и не само мое решение за ова е:
Воведување на ИЗЛЕЗНА ТАКСА на сите премини кои идат натаму..например како за почеток по 500 Евра платени во Банка..за секој член што таму иде макар и на еден ден.
Летно време добро е да го зголемат износот и на 1000 Евра по човек...па нека ја полнат касата на државата..кога имаа мерак за тамо толку..
|
|||
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoe cudo za 3 dena...kako ke odite na more...kako ke kupuvat sve so e grcko...na soping vo solun...aloooo ne se prajte patrioti koa ke ja sitnete drzavava za dve maicki od zara i 5 dena odmor vo grcija za 70 evra!!!
|
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke vidime dogodina
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se slozuvam,bojkot na se sto e grcko.I me raduva sto procitav vo vesnicite deka golem broj aranzmani vo agenciite, koi bile zakazani za prvi Maj,se otkazani.Ako e toa vistina,GOLEMO BRAVO za makedonskiot narod koj konecno se osvestuva i svaka deka ne mu trebaat Grckite ponizuvanja.
|
|||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Im YOUR NIGHTMARE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |