![]() |
|
БИБЛИЈАТА И НАУКАТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 63> |
Автор | ||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
лагата отсекогаш се бори против вистината... затоа е природно, сатанизмот, исламот, атеизмот, сите заедно да се борат против христијанството... |
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
ако де, се насмеавме, супер...
бела, ќе бидеш така фина да ми кажеш од кај ти е цитатов? јас мислам дека мислеше на „блажени се оние кои не виделе, а веруваат“... ама ајде... |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
abe jas ti kazav deka ne e od mene,i jas sum slusnal od nekoj avtoritet,pa sakav da go spodelam so vas
![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
|
па кажи од тебе е
кој ти брани а не од Исус... ако веќе не си информиран, не е поштено нели? ![]() |
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na veroispoved treba vakvi citati malku da se relaksirame i posmeeme
adzija Carnation mislese na toj so pomalku znae pomalku greshi...=>kolku povekje znaes povekje greshish
jas taka razbrav
|
||
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
ok be od mene e,i so sega imas nesto protiv?
jas ne sum ja cital biblijata i vo dogledno vreme ne ni planiram poso imam drugi popametni raboti za citanje,a ova e ona so go imam slusano na krstevki vencavki pogrebi i slicni ceremonii so go vikale popoj vladici,koi so se nadevam deka ja procitale biblijata a ne tresket gluposti,ama who knows...
|
||
|
||
![]() |
||
|
затоа што единствено Христијанството е доволно инсиративно за да си создаде непријатели... |
||
![]() |
||
|
леле цитати вадење од рукав... ![]() ![]() ![]() дај ако бар не сте информирани, кажете од вас дека е цитатот.. а не од исус... бог да чува... ![]() |
||
![]() |
||
|
ne znam koj tamu,izgleda isus bese ili nekoj od negovata druzina rekol "blazen e onaj sto ne znae"
![]() |
||
|
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
![]() ![]() |
||
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
||
![]() |
||
Studentski Klub ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
Koга си читал ти од Лав??!!!
|
||
|
||
![]() |
||
hardcore ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 268 |
|
Читај и плачи!(citat od studentive...)
Ne mi kradete slogani kako muhamed od Biblijata.I ne citirajte (pogresno)od LAV Tolstoj.....so lavovite ne vi odat dobri citati....samo lazni!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
абе како можете да сте до толку испрани, да верувате во човек кој бил хедонист?
Тоа е сосема различно од сите негови претходници, Авраам, Ное, Мојсеј, Давид, Илија, Исаија, Исус, итн., кои се жртвувале за верата... |
||
![]() |
||
Studentski Klub ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
Плачи плачи, друго не ти преостанува....
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |