![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 135> |
Автор | |||
Vlatko 24 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kazi mi dali koga aplicirase za poveke pozicii za sekoja nova ti davase nov referenten broj? Ja imam isto aplicirano za poveke pozicii,ama samo prviot pat mi dade referenten broj. Inace deckite ke ostanat ili do 18 dek. ili do 5 januar vo Skopje.Pozdrav |
|||
![]() |
|||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
||
Isto taka imam slusnato od eden nas vojnik sto raboti za Fluor deka deckive od Fluor se ovdeka uste dekemvri i ke prestanat da vikaat luge od Makedonija .
Sea dali e ova tocno ili ne moze da potvrdi nekoj sto znae poveke. |
|||
![]() |
|||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
||
Pozdrav
Nova sum na stranicava Samo da vi kazam deka deckite od Fluor se vo A.Palas i deka ke ostanat tuka do 18 Dekemvri. Jas aplicirav pred eden mesen na nekolku pozicii ali nisto, eden decko nekni aplicirase ist den mu se javija da dojde na 16ti na intervju, znaci srekata kakva ti e takva ti e. Imalo mnogu Kosovari i Bosanci vo hotelot site cekaat na potpisuvanje na dogovor. Ete samo toa :) |
|||
![]() |
|||
Crnko ![]() Група ![]() ![]() Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
||
![]() |
|||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
|||
![]() |
|||
nove27 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
||
|
|||
![]() |
|||
Vlatko 24 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
||
Fluor se tuka od pred 5-6 dena i ke bidat ili do 18 dekemvri ili do 5 januar.Ova e informacija od prva raka.
|
|||
![]() |
|||
tir_sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
||
da, mene denes mi javija deka cetvrtok letam :)))) pisi nekoj msn/skype pa da se dogovorime da letame zaedno ;) |
|||
![]() |
|||
d84 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
Fala brat... za brziot odgovor!
So sreqa vo Afghanistan! Pozdrav |
|||
![]() |
|||
Filip1987 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
||
Dyncorp
da da fluorci se tuka vo skopje vo Aleksandar Palace |
|||
![]() |
|||
d84 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
do : Filip1987
Druze... za koja kompania ke ides.. ako ne e tajna? Da ne ima nekoj informacija, dali se deckite od Fluor vo makedonija, ili pak koga ke dojdat? Pozdrav, |
|||
![]() |
|||
messi1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
.
Изменето од messi1 - 07.Јуни.2015 во 09:47 |
|||
![]() |
|||
ivteo ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
||
Pozdrav na site od Dubai:) aj da vi prenesam sto se slucuva ovde jer znam kolku jas so dusa cekav neko da javi.Pat e dosta naporen al ok to se pominuva.Sekoj den sme na prozivka vo 6 porucek,ko ne se javi dvapati odi doma odma.Lekarski pregledi,cel den u klinika podeleni vo grupi.Internista,zabar,labaratorija,usno,ocno,vakcini i za zeni PAP test.Pregledi se jako rigorozni i za najmala glupost vrakaat doma da znaete.Doma se vracas (ne daj boze) da se izlecis i ides pak nazad da ne brinete.Testiranje nema nikakvo po angliski al moze da te prasuvaat lekari pa i regruter,tek onaka :))) ete,pozdrav i ajde pakuvajte se
|
|||
![]() |
|||
Filip1987 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
||
dada mi se javija 14 dena pred da dobijam viza i karta dali sum podgotven.mi napravija zavrsno inervju ti brate ides 100% drugata nedela ![]() |
|||
![]() |
|||
tir_sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
||
super! ti se javija pred toa da te prasaat dali si uste zainteresiran za pozicijata? ima na nekoj koj mu se javile? mene mi se javija pred 10tina dena, i mi rekoa da ocekuvam naskoro da idam, pa me interesira dali ima nekoj iskustvo so toa Изменето од tir_sk - 07.Ноември.2010 во 17:26 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |