![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 90> |
Автор | |
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() |
TOSKA kako sega da ti go cestitame rodendenot? so kakvi zelbi? so kakvi nadezi? so koi srca? pocivaj vo mir zvezdo nebeska!
|
|
betty
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() |
Nemozam a da ne napisam nesto. Bolkata za Tose nikogas nema da pomine.
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() |
Тоше колку не правеше среќни,колку убаво ни пееше.
Сега кој ќе ни пее толку убаво? |
|
![]() |
|
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() |
sekogas koga ke go slusnam Tose placam.Tose bese prv,posleden i edinstven.te sakammmmm
![]() |
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
|
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
![]() |
Na pocetokot bese se kako nekoj los son.Potoa,kako odminuvase vremeto,se lazev deka ke pomine grutkaata vo gradite.Uzasna bolka na sekoja negova pesna.Deneska,bolkata me ubiva.Nemozam da go gledam negoviot lik bez da se isplacam,i sto pati da prasam zosto????I sto ponatamu???Nikogas nema da bide isto,nikogas. I bolkata sekogas ke ostane ista,nema da izbledi.So nego umre del od mojata dusa.No negovata smrt me nauci da ne se plasam od smrtta,zosto znam...toj sega ke bide tamu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
![]() |
|
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() |
Sto moze uste da izdrzi MK,nemame veke solzi GOSPODE,istiot pilot,istiot helihopter sto go donese nasiot Tose od Nova Gradiska,bibliska zemja,a prokolnata.Koga Gospod delel zemja na narodite,gi zaboravil Makedoncite.Tie resile da odat kaj Gospod,da go prasaat zosto za niv nema zemja.No koga dosle kaj nego toj spiel,tie tropale na portite i go razbudile i go zaprasale zosto nema zemja za niv(nas)Gospod rekol deka seta zemja sto ja imal ja podelil,no na niv(nas)ke im dade zemja od sinot uste pomila od svojata sto ja podelil no rekol:Eve vi zemja od sinot no pusta da vi ostane sto me razbudivte od spienje.Taka ubava zemja,ama prokolnata,no velat so mn. dobrina ke se odkolne..ne sekoja zemja e BIBLISKA.
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
|
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() |
duso ubava deneska ti pristignaa uste edni angeli primi gi zaedno i vnimavajte na nas, neboto e vase zasekogas.pocivaj te vo mir angeli nasi!
TOSE NE TE ZABORAVAME TAKA LESNO! |
|
betty
|
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
USTE EDNA STRASNA TRAGEDIJA SO MLADITE VOJNICI ME POTRESE, ZAREM NE BESE DOVOLNA ZAGUBATA SO TOSE
................................................................. POCIVAJ VO MIR ZVEZDO NEBESNA**************** |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() |
toseto bese nasiot angel r.i.p
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
![]() |
Од идол до легенда! Тоа е голем пат кој ти за овие 26 години успеа да го поминеш! Само ке казам лесна ти земја и почивај во мир затоа што веке немам зборови. А едно прашање засекогаш ќе ми остане неодговорено Зошто баш ти?!!
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
TOSE gi sakase ovie praznici
Znaese so ubavi poraki da ni gi razubavi Mnogu ni nedostasuva negovata blaga nasmevka i ubavite zborovi upateni za site...... pocivaj vo mir zvezdo nebesna*********************** Изменето од leni - 08.Јануари.2008 во 14:27 |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() |
Овој Божиќ беше тажен Божиќ оти е без тебе...
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
![]() |
Tose te sakame,te gledame na TV i ne sfakam uste dali e vistina
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
bozik mi bese i tazen i sreken .sreken zosto si bev doma so famijijata ,tazen zosto te gledav na tv. cel den i placev. r.i.p ubavino
|
|
betty
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |