IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2012 во 18:52
lanicke, samo napisi kolku se neljubezni segasnive lujge (pogotovo nie na forumov).... i imas sostav za 5 ka...

Ne znam... vidi vo temata pismeni sostavi, seminarski... mozda nesto ke ti se dopadne pa ke iskopiras...
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2012 во 18:47
Знаеме, кај вас секогаш е итно .... намигнување
А за промена наместо пред компјутер да барјате перја од паун сами да се обидете да напишете нешто ... ако ништо друго барем ќе знаете дека е ваше ...... замисленост
Цццццц ... кај отиде векот ееееејјјјјјјјјјј .... ох
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
lani4kaaaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Декември.2012
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lani4kaaaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2012 во 17:56
ми треба состав многу е итно "светот во кој што живеам"
Кон врв
lani4kaaaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Декември.2012
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај lani4kaaaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2012 во 17:46
ми треба итно состав на тема "јазикот и верата се душа на народот"
Кон врв
Vaneee Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Декември.2012
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vaneee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2012 во 22:46
Ќе може ли некој да ми напише "Есеј" за:
"Гилгамеш"
"Илијада"
"Царот Едип"
Кон врв
Maja.Hilson Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maja.Hilson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2012 во 22:40
Mи треба состав на тема Зимата е студена, но буди топли сеќавања .. ( ви благодарам однапред ) :)
Кон врв
Kristijan.n3 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristijan.n3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2012 во 20:39
EPa napisi nesto ako mozis za krusevskata republika ...za makedonskata istorija ...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2012 во 19:25
temite se premnogu licni, kako da ti napisam sostav za tvoite srekja i bolka, tvoeto prijatelstvo, za nastan sto napravil da se cuvstvuvas gord, za del od istorijata... moze da ti napisam sostav zo NOB a i go preferiras karposovoto vostanie...   :)
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Kristijan.n3 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristijan.n3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2012 во 17:57
Zdravo .. vtornik pravam pismena po makedonski ako mozi da mi dadete sostav za nekoja od slednite temi ...
- среќа и болка
- пријателство
- настан што предизвика гордост за сопствената личност
- кој дел од македонската историја буди чувство на гордост што сум припадник на овој народ
Кон врв
MARTINA G Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MARTINA G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2012 во 14:46
Zdr mi treba sostav za pismena na tema "Класичните мотиви обновени во ренесансата и класицизмот" vo vovedniot del treba da se kaze nes za renesansata i klasicizmot a potoa treba da se nadovrzat klasicnite motivi od knigite Pekolot,Hamlet,Tartif,i Don Kihot...ako moze nekoj da mi napise Fala vi odnapred :)) :*
Кон врв
donk.pii Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2012
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај donk.pii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2012 во 12:57
Ovdeka napisete gi vasite sostavi, pesni, esei, napisete gi onie nesta koi sakate da gi spodelite.. Iscedete gi mislite i prenesete gi tuka ...
Napisite dto sakate.. Voedno mozeme da organizirame konkurs, na koja tema sakate, onaka zaradi zabava, i ispratete gi na angelovska_s@yahoo.com , nemora samo sostavi moze da izbereme i nekoja pesna, medjutoa, ne go objavuvajte sostavot/pesnata nikade...
Кон врв
she.q12 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Декември.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај she.q12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2012 во 12:29
Imam eden proekt za MUZICKI GRUPI, mozee da mi pomognete? dokolku nemate nekoi informacii, dajte mi nekoj sovet vo vrska kako da go napraam proektot .. Vi blagodaram odnapred
Кон врв
viktorbosevski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorbosevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2012 во 20:47
Ми треба состав "испреплетени чувства на среќа и радост"
Кон врв
Marko321 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko321 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2012 во 16:20
Ве молам дајтеми некој состав на оваа тема, ми треба за утре. Благодарам однапред!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.