![]() |
|
Добро утро |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 131> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добро утро ![]() Кај ли е сега Орка со комбето? ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Е и од мене не чекајте кафе за добро утро... Има полно комбе ама по нарачка е. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
А бе никој не сум утепала, сигурно ајвар правеле ![]() Добро утро... едно специјално кафе за Бибуш ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Dobro utro
![]() Kafe ne cekajte od mene utrovo... doma kafe ni za lek ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Шефке шо а вија се и поутепа,чувек нема.
![]() pajser 20% заради негрижа кон клиентите,да не те остави човек сам. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Добро утро, добар филџан ![]() ![]() Изменето од Анастеа - 09.Септември.2014 во 08:40 |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
od mene namesto kafe...malku sonce vo ova tmurno i dozdlivo avgustovsko utro
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,aj du,,,,
![]() ,,,sade prvo so kafe ,,,e nemojt ,aj prvo nesho da apneme,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Добро утро ![]() |
|
![]() |
|
Добро па и утро
![]() Мала пажња од фирма...Се надевам партнерот нема да се налути,гратис кафе. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Добро утро...Гледам кафето сте го здиплиле...а да ви текнеше да ставите друго? Цццц...сам мора човек на се да мисли...
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Јас моментално! Три се, го зимам едното и ич не ми е гајле за кого е
Ај,добро утро |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Е сега се расонив... секундарно ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
За Шефката
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |