|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 80> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jedan dan zivota
da ostane meni
i njega bi dusho
poklonila tebi
a kad srce stane
na njemu nek pishe
zalim shto se nismo
voljeli josh vishe.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
But my toods you can't decode...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кada mislis da si sasvim sam...
i da jutro skriva novi dan i kad na svjetu nemas nikog svog... i kada u svemu vidis samo bol i kada zvezde budu nebo dom...pridzi tada ja bicu uvek tu da ti snage dam ... da placem i radujem se stobom ... da te ohrabrim i moje prijateljstvo dam jer znam da to umes ... dobro da cuvas i njegujes......
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sa tvoih usana
vrucina upija jos se sjecam legende starih plemena koi za ljubav glavu gube i umiru, kada ljube |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaj ljeto je varljivo, a srce ti zavodljivo Kuci kad si dosla ti, znala si da si u zabludi A to vece uz mora sum, Od srece sva si blistala Krivo je more Изменето од Анастеа - 03.Мај.2010 во 23:11 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А тогаш ти и јас
имавме сила сами против сите теравме инат вака ќе ми текне на тебе и не знам ден-денес зошто ми мина се`....? Така требало да биде... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Should i call you Jesus????
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Lean on me
when you’re not strong
and I’ll be your friend
I’ll help you carry on
For it wont be long
’til I’m gonna need
somebody to lean on...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Looking from a window above it's like a story of love
Can you hear me..... Came back only yesterday I'm moving farther away Want you near me.... All I needed was the love you gave
All I needed for another day And all I ever knew Only you........... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And the world around us wont stop turning to night,
I like, I like, I’m losing control right now and I feel its right, I like, I like, Were caught in this moment I wont let you go, And the world around us wont stop turning to night, I like, I like, I like,i like.... |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi ja mesecinata
koga sakas da vidis svetlina Vidi go sonceto koga sakas toplina ...tamu nekade izmegju sum i jas |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't stop, make it pop
DJ, blow my speakers up Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight Tick tock on the clock But the party don't stop, no... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In my dreams I can see you
I can tell you how I feel.... In my dreams I can hold you And it feels so real..... I still feel the pain I still feel your love..... |
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na na na naaa naa na na
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |