|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 62> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dodeka ne sakas nema zaboravanje
vo momentot koga na vistina kje sakas... kje zaboravis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разгледај ги момчињата околу тебе.......можеби ќе најдеш некој што би те заинтересирал.......
Да не чувствуваш грижа на совест во врска со некаква работа поврзана со починатиот случајно??????? РАЗМИСЛИ......ако постои пробај реши ја........ |
|
МИР со сите
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и jас мислам ... еве, веке 18 години. не секоj ден, но некои денови. понекогаш и сонувам. и тоа се ми наj убавите сонови. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da go zaboravas nego...samo pamti go po dobro i kraj.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas da kazez custvata kako da gi zaboravas??
posto ja, covekot ne bi go zaboravil....ili ne bi sakal |
|
erna
Нов член Регистриран: 15.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Pred 2 godini zagina moj najdobar prijatel,,ali eve i nakon 2 godini mislam samo na nego,,
,,Kako da go zaboravam,, ,,Prijatelstvoto nekolku meseci pred da zagine premina vo nesto vise za mene,,ali nazalost neuspeav toa da mu go kazam,, |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овакво нешо сум глеал у шпанска серија.....шала на страна знам и еден пример сличен од реал лајф.........си беа 6 год и повеќе во врска и скоро исто како што кажува емкас.......дури и се разделија(по напорните обиди на најблиските) на кратко но еднонставно умираа еден без друг.....решија си се зедоа и до сега освен среќа кај нив нема друго......значи зависи од тебе,од вас.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes kako emkas , najdobar procenitel vo situacijava si ti i nikoj drug. Covekot najdobro oseka sam za sebe , instinktot mnogu kazuva , ako osekas deka nesto ne e vo red E TOGAS NE E VO RED . Zaebi 15 god . da ne zaebis cel zivot .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............nemoj da se sekiras emka...........sve ke si dojde na svoe mesto..........bidi hrabra i srekata sama ke si dojde...........i za tebe i za nego.................a on sekogas ke ima mesto vo tvoeto srce........
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi blagodaram na site za komentarite.
Rascistivme, ne sme veke zaedno, navistina tesko mi e za se , no kako sto nekoj spomena brakot ne e panagur... Sea samo se molam na Boga da mu dari sreka i zdravje za ponatamu i se nadevam deka kamenot sto go nosam na dusa(golema bolka cuvstvuvam) vo skoro vreme ke padne.
Sekogas vo moeto srce ke ima posebno mesto za nego.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XV_dbCF1jOA
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO EDNO KE KAZAM.. AKO SE DVOUMIS TOA E ZNAK DEKA NE E ONA VISTINSKOTO!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако навистина чувствуваш преголема љубов спрема него, заедно ќе го премостите и овој проблем. Ако мислиш дека некогаш или сега веќе ти е терет можеби љубовта и не е толку голема... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma zemi go ionaka od masko ne se bara mnogu pamet
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojce, brakot ne e panagur
razmisli ubavo, da ljubovta ja ima ama za uspesen i produktiven brak
na ljubovta i pripagaat samo 10% a sto so ostanatite 90?
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |