![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 90> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ..иако сеуште се лажам дека не е вистина... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() |
~*~ Твоето отсуство само го зголемува твоето присуство во нашите срца ~*~
Изменето од doriangray - 06.Мај.2008 во 12:30 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
QUEEN ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() |
Za Tose Proeski sakam da kazam deka se mi se cini kako eden son od koj ke se probudime i ke vidime deka toj e povtorno ziv.Ama toa se e za dzabe i zatoa jas sega go pisuvam ova za nego bidejki nemav vreme da go napisam toj den vo knigata na zalosta.Ama koga ja otvoriv ovaa stranica vidov deka toa e mozno i ke moze za toa da procitat poveke luge.Fala vi mnogu za stranicata
|
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
ДЕНЕС СУМ МНОГУ ТАЖНА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ДЕНЕС СУМ МНОГУ ПЛАЧЕВ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПОЧИВАЈ ВО МИР ЅВЕЗДО НЕБЕСНА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() |
Велигден без Тоше.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() |
Илјада постови да нашпишам овде, пак ќе остане нешто недокажано... Свети ѕвездо, најсилно што можеш, во мракот на нашите души...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
![]() |
Vrati se angelce moe.Nikgoas nema da te zaboravam.Nikgoas.
![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
leni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
![]() |
ВЕЛИГДЕН БЕЗ ТОШЕ.................................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПОЧИВАЈ ВО МИР ЅВЕЗДО НЕБЕСНА************** ![]() |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
ANGELCHE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Tanjuska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
![]() |
Kako be luge go nema
Tamu od gore ne gleda,uste ne saka kako porano TOSE I NIE TE SAKAME ANGELU NAS!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
![]() |
Veruvam deka na site ni bea teski ovie sest meseci od zaminuvanjeto na Tose ,i ke ni bide tesko zasekogas zatoa sto vo nego bese sobrano se ona sto treba da go ima eden GOLEM covek.Tazna sum kako i utroto koga ja slusnav taznata vest,no mislata deka so golema pocit kon negovoto delo zivee i ponatamu kaj site nas me ispolnuva.No ne trebase da ni go zeme.....ako go ima.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
![]() |
Uste nemozam da poveruvam deka go nema,i nikogas nema da mi bide jasno sto tocno se sluci.Golema tragedija.Tose pocivaj vo mir.SITE TE SAKAME
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Денес во 12 часот ќе се отвори изложбата за спомен куќата на Тоше
во Крушево во КИЦ. ПОЧИВАЈ ВО МИР ЅВЕЗДО НЕБЕСНА. |
|
veruvaj
|
|
![]() |
|
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() |
Tose Nas pocivaj vo mir!Samo toa mozam da go kazam,drugo se e kazano i jasno!TE SAKAME!
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |