![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 135> |
Автор | ||||||
d84 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Do: SKOPJE83
Deneska .. pisuvavte na forumov deka ke ides i ke ni preneses nekoja vest od A.Palace.. ? |
||||||
![]() |
||||||
dzemoace ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
|||||
заборавив,кабул со среќа нека ти е
|
||||||
![]() |
||||||
dzemoace ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
|||||
не сакав да ви се мешам,тоа на секого се појавува шо праќа св у флуор,електронска пошта,сто пати ми стигнала и мене па ништо,него зашто не појдете во александар палас кај dyncоrp ,ќе ве примат на интервју ,пробајте нема што да изгубите,секако ако добро стоите со англискиот.
|
||||||
![]() |
||||||
d84 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|||||
Peshevski ... Fala..
Znaci nema veze so mojata.. na mene mi se smenilo samo Job Requestion Status.. ne ON Hold.. drugo se e kako porano... Nisto... Ostana samo da se nadevam deka "nekogas" ke me vikaat i mene... Pozdrav do site.. |
||||||
![]() |
||||||
Peshevski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|||||
Вака, промената прво беше во STATUS OF SUBMISSION, од PENDING REVIEW во UNDER REVIEW, после 5 дена настана промена и во JOB REQUISITION STATUS, од OPEN во ON HOLD, и истиот ден аплицираната позиција и другите исти такви позиции ги снема во SEARCH OPENINGS. |
||||||
![]() |
||||||
|||||
DO "PESHEVSKI"
BRAT... TE PRASAV NESTO.. VIDI POGORE...! FALA...OD NAPRED |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Brat... uste nesto.. ako si gi sledil Statusite... dali prvo vo Job Requestion Status ti se smenilo na ON HOLD pa posle ne Job Submission ... Under Review.. ili pa dvete naednas si gi videl taka .. |
||||||
![]() |
||||||
Peshevski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|||||
Нема, се уште нема, ни повик, ни e-mail, ги чекам, а спремен сум, хаха... |
||||||
![]() |
||||||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
|||||
E toa neznaev deka go pravele, ali ete dobro e da se znae. Fala ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
|||||
D84
Mislam deka ti bese napisano , ili pa moze na drug neznam Kako i da e Statusot ti e na cekanje i se razgleduva Posle ova mislam deka intervju sledi So sreka ![]() Изменето од Skopje83 - 10.Ноември.2010 во 17:25 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
DOBI LI POVIK .... Ili MAIL? za Interview??? |
||||||
![]() |
||||||
DeniMK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
|||||
Tocno pravat pap test, za zeni postari od 40 godini i mamografija..no ne zmainuvaat pokasno..ivteo zamina minatiot cetvrtok, vo dubai stigna vo petok, zena e i eve sega mi javi, gi pominala lekarskite i utre vo 7 i 30 ima let za Kandahar. Na edna druga devojka od "opravdani" pricini i e odlozen pap testot za ovaa nedela, pa taa ke poceka malku. Pozdrav |
||||||
![]() |
||||||
|||||
AKO NEKOJ ... ZNAE da mi go objasni ova.:
Job requestion status: ON HOLD Job Submission status: Pending Review ???? Ima li nekoj "mal" nadez tuka? :::))) ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() Фала! Чул Ве Господ! И вас да ви се насмее среќата! Бидете поздравени сите! Изменето од Peshevski - 10.Ноември.2010 во 17:12 |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |