![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 62> |
Автор | |
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe ok toa.... ama fintava e so ne znam ni kaj ce izleguva ni nisto zs ni neja ne ja znam pa ni drustvoto nezino ona so eden si imam edno zdravo ama za da izlezam so niv vecerva i da se druzam epten ce dojdi nafrlajne... ne e zgodno inaku znam so treba da napram zato vaka prvin malce sms ova ona... posle da si go pocnam muabeto lesno e :) a i me koci to so sabajle zaminuvam i 10 dena ce nemam nikakov kontakt znaci pak ce mora preku tel :) zato kazete neso so da i pisam inaku da imav takva sansa da mozev da bidam vo nezina blizina ubo ce beshe ama nemam :D
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Според мене поарен е директен контакт... СМС-ите не се баш начин да покажеш некому дека ти се допаѓа, барем јас мислам така - а со директниот контакт многу работи стануваат појасни - затоа, ако одиш утре на одмор, мој совет е да излезеш вечерва, секако, таму каде што ќе оди таа - и да си се подружите малку... а потоа, кој знае?!
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
дај бе кажете нешо со да правам... :) некни во петоко се запознав со едно цупе и другиот ден на еден незин другар му реков да и го дај бројот ако сака и да ми титни... и оваа ми титна (мислам сака нешо) ама работава е со немам некоја блискос да почнам муабет ова она... во саботата онака се видов се поззз се изгускавме ама не е то то .....па зато реков дај кажете несо со да и пишам смс.... вака дури е посовреме да не се заебам после од мн чекајне оти утре заминувам на одмор :)
Фала... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
во врска за инает????
вреди ли воопшто да се губи момент од животот на инает... кој губи а кој добива? сигурно не добива оној кој се инаети |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Za inaet be .... pa ako treba neka se pukne ....
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
more dilemava za vo ginis e
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Najlosha varijanta,podobro sama ,otkolku vo vrska so bilo koj...povredeno ego taka ne se lechi...
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
боже пази...
инает значи повредено его... повредено его... не се лечи со врска без иднина... само полошо може да биде... Изменето од којсумјас - 15.Јуни.2009 во 19:18 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
gubenje dragoceno vreme
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
kako ne bre ke go istepam ako od inat sum so nego...
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sweety love ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Секавањата се нешто што ги зачувува срцето а не разумот и не е можно да бидат избришани но и животот е еден и ако го поминеме во тага и секавања тогаш што сме виделе од него?
![]() |
|
![]() |
|
Sweety love ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Премногу жално..... но сепак животот е еден и не мисли на тоа како на нешто лошо туку секавај се на тоа со радост и почит и пробај да ги задушиш чувставата бидејки во твојот лавиринт тоа е единствениот спас (бар според мене) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Со тек на време ќе помине ќе сретнеш друг, и ќе ги правиш повторно истите работи, но на крај секоја љубов е поинаква, од онаа претходната.
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Ti vsusnost nesakas da go zaboravis nego...tuku sakas da gi zaboravis bolkata i prazninata koi gi cuvstvuvas.
So tekot na vremeto nema da go zaboravis...i sekogas koga ke poglednes kon neboto ke se sekavas na nego...na site ubavi momenti pominati zaedno...na ljubovta koja si ja cuvstvuvala kon nego... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |