IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Името е се што имаме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Името е се што имаме

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 56>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 22:46
Само напред и, не свртувај се синко.
Ама и не давај ништо оти тогаш може многу да изгубиш.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 21:20
Ниедна опција не ми се допаѓа јас сум да им го дадеме на грците одпозади и однапред по еднаголема%20насмевка
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 20:06
И горди сме што името е тоа кое го имаме, и никогаш нема да го дадеме.
Некој и име немаат.........се викаат.............никој.голема%20насмевка
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 19:55
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Nie nemame problem so albancite ili ti imas .... daj ajde nema vrska edno so drugo sytvarno ne znam kako ke se izgubi idenitetot koga ostanuva imeto MAkedonija....mojot licen stav e da ne se menuva imeto i toa ne zaradi nasiot identitet (toa e pogresno)tuku zaradi toa sto toa se pravi pod pritisok...a ako sega ne vlezeme vo NATO kriminalot, drogata i prostitucijata od Kosovo cela ke vleze kaj nas...toa e opasnosta...inace ja procitav statijata i toa e edno raz,isluvanje samo nisto povekje ...црвенеење

Prasaj gi AlbanianGirl, Nikoj, Epirot itn...procitaj im gi postovite kade te narekuvaat Slavomakedonec i potoa odgovori si sam na prasanjeto koe si go postavi...
Кон врв
Pustinski-Lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pustinski-Lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 19:30
da se nadevame deka taka ce bide, ama uste dolgo vreme ima toa za da se pokaze kako stvarnostголема%20насмевка
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
Кон врв
nikoj Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2008
Локација: Afghanistan
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 19:05
Originally posted by Pustinski-Lav Pustinski-Lav напиша:

Ne vredat nasite komentari, koga onoj pingvinot od vlada izbira nisto ne se znae.. a cisto se sumnam deka se grizi za stavovite na ludzeto.. 

epa eve pingvinot ti napravi da se setas niz Evropa bez vizi. 2009g kartata vo raka i vozi.
Кон врв
мало дете Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај мало дете Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 18:43
Osven imeto imame ushte neshto, a toa e istorija postara od 2000 godini.
Samo treba da si ja zachuvame nashata istorija, kultura i nasledstvo koe ni e ostaveno od nash*te predci.
Мало дете
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 18:05
Nie nemame problem so albancite ili ti imas .... daj ajde nema vrska edno so drugo sytvarno ne znam kako ke se izgubi idenitetot koga ostanuva imeto MAkedonija....mojot licen stav e da ne se menuva imeto i toa ne zaradi nasiot identitet (toa e pogresno)tuku zaradi toa sto toa se pravi pod pritisok...a ako sega ne vlezeme vo NATO kriminalot, drogata i prostitucijata od Kosovo cela ke vleze kaj nas...toa e opasnosta...inace ja procitav statijata i toa e edno raz,isluvanje samo nisto povekje ...црвенеење
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:36
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Ovoj muabet del bese prezentiran vo Washington Times, a del e FAKT (Relaciite na Turcija i Grcija) i e opsto poznat.
 Ne sum zapoznaen deka Taksistite citaat Statii vo Washington times, ili vo kraen slucaj deka Taxistite duri i gi pisuvaat tie statii.
 Tolku za tvojata informiranost...

Eve PAVLINE, citaj i obrazuvaj ja tvojata Makedonska vzestena glava :

http://www.twq.com/02summer/lugar.pdf

znaci Yelow Taxi....http://www.streamline.nl/images/wagenpark/yelow-cab2.jpg

....a jas procitav za meterot ...ajde eedna големо%20гушкањеsamo ne znam sto saksase da kazes deka nie ne treba da vleguvame vo NATO zasto toj sojuz ke se raspadenel ....taka ili da ne go menuvame imeto ako sakame da vlezeme vo NATO...e pa ako dobro te razbrav ovoj muabet duri i cigance na ulica moze da ti go kaze, ....a za tebe biraj vo koe Taxi se vozis, za da ne ti go isperat mozokot....голема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање

Izgleda ne se obide ni da ja otvoris statijata za NATO koja ti ja postirav vo mojot prethoden post, no nema vrska, koga ne si gi sogledal rabotite sam, ne sum jas TOJ faktor koj ke ti gi otvori ocite.
 Ne rekov deka Makedonija ne treba da vleguva vo NATO, samo rekov deka NATO nema da ni gi resi nasite domasni problemi so Albancite, a nema ni da gi resi ni problemite so Makedoncite od Egejska Makedonija.

Zatoa Makedonija ne treba po cena na svojot identitet, da vleguva vo NATO.Sto bi izbral ti Pavline? Tvojot Identitet ili NATO clenstvoto??????

Nato moze da ne zastiti samo vo slucaj nekoja zemja koja ne e clenka na NATO ni objavi oficijalno Vojna.
  A za sprecuvanje terorizam, uste e rano, NATO treba da raste i da se transformira za da gi dostigne tie standardi na efikasnost.

Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 17:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:32
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење,....kako nema ,...ima ogromna vrska so,...humorot!,.....газење%20од%20смеење

Tvojata Ironija, veke stanuva banalna...krajno apaticno, vo sekoj slucaj.bi te zamolil da ne postedis, i da ja upotrebuvas samo kaj onie, koi ja smetaat za humoristicna..a dotogas, zboruvaj SAMO ako imas nesto pametno da kazuvas...
 aj eden големо%20гушкање do tebe

ma ne go razocaruvaj covekot ... ti se molam ... mozebi raboti kako Umorist vo nekoja lokalna TV ... TV aracinovo , sipkovica a mozebi i za nekoja kosovska TV  .... im cita crna kronika газење%20од%20смеење

Па тоа е причина повеќе за да е опфатен со
ПТСР, а можеби  и ФЛЕШ БЕК.      

Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:32

Ovoj muabet del bese prezentiran vo Washington Times, a del e FAKT (Relaciite na Turcija i Grcija) i e opsto poznat.
 Ne sum zapoznaen deka Taksistite citaat Statii vo Washington times, ili vo kraen slucaj deka Taxistite duri i gi pisuvaat tie statii.
 Tolku za tvojata informiranost...

Eve PAVLINE, citaj i obrazuvaj ja tvojata Makedonska vzestena glava :

http://www.twq.com/02summer/lugar.pdf

znaci Yelow Taxi....http://www.streamline.nl/images/wagenpark/yelow-cab2.jpg

....a jas procitav za meterot ...ajde eedna големо%20гушкањеsamo ne znam sto saksase da kazes deka nie ne treba da vleguvame vo NATO zasto toj sojuz ke se raspadenel ....taka ili da ne go menuvame imeto ako sakame da vlezeme vo NATO...e pa ako dobro te razbrav ovoj muabet duri i cigance na ulica moze da ti go kaze, ....a za tebe biraj vo koe Taxi se vozis, za da ne ti go isperat mozokot....голема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:23

Originally posted by brza brza напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење,....kako nema ,...ima ogromna vrska so,...humorot!,.....газење%20од%20смеење

Tvojata Ironija, veke stanuva banalna...krajno apaticno, vo sekoj slucaj.bi te zamolil da ne postedis, i da ja upotrebuvas samo kaj onie, koi ja smetaat za humoristicna..a dotogas, zboruvaj SAMO ako imas nesto pametno da kazuvas...
 aj eden големо%20гушкање do tebe

ma ne go razocaruvaj covekot ... ti se molam ... mozebi raboti kako Umorist vo nekoja lokalna TV ... TV aracinovo , sipkovica a mozebi i za nekoja kosovska TV  .... im cita crna kronika газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:18
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

tocno taka ... nagradata e 7 dena besplaten prestoj na k*rovголема%20насмевкаголема%20насмевка so moznost za prodolzuvanje na aranzmanot голема%20насмевка

Лоша работа.
Нешто се случува.
Ова професор Чадловски би го нарекол ПТСР, а можеби  и ФЛЕШ БЕК.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:13
намигнување

Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 17:13
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,078 секунди.