![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 62> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
нема крвно сродство, нема роднинска поврзаност, нема потреба од попови ни црни маѓии
![]() поздрав
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
E девојче колку само те разбирам, не можеш ни да претпоставиш
![]() Сеа попов ем нема доказ, ем врскава вика дека е противзаконска, а не ти го покажал пасусот или текстот во кој се говори такво нешто. ![]() Со тоа те оставил да живееш во недоумица и во страв да не згрешиш, иако не ти нашол доказ против. А тоа е полошо отколку да ти покажел црно на бело “Еве девојче, вака и вака, грев е...“ |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
e_peci ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
Го прочитав 18-тото поглавје од 3тата Мојсеева книга, и навистина никаде не пишуваше дека е забранета нашата врска но не пишуваше ниту дека е одобрена. Така се одлучивме да одиме во црква и да побараме мислење од поп, попот не знаеше одма да ни одговори па ни рече да се слушнеме денес. Денес кога се јавивме ни одговори дека прелистувал неколку книги заедно со уште 2 попови и ни одговори дека нашата врска е против законите и дека мораме да најдеме решение... сега навистина не знам кој пат да го фатам, многу сум разочарана :( |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
sto da ne..za utepuvanje dosada moze ke ja bidi..
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
одјеби е ......... и остави му е на некој “ позрел “ да се “ дроби “ со неа ........... ете на загор можеш слободно да му го префрлиш тоа гајле
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
batali ja i daj mi ja na mene...!...jas znam kako treba...ili vo prevod...brigo moja predzi drugome.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
batali ja ili slednoto idenje kazigo sudbinskoto DA. i nema sho da se dumash
![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
е, тоа странство е многу широк поим
![]() ![]() ![]() него, сакав да ти кажам дека ти самиот си одбрал врска со девојка која не живее тука, требало да мислиш пред време што и како... јас мислам дека за една врска да преживее преку интернет, е потребно многу, многу повеќе време неголи 5 месеци ![]() сепак, тоа е мое мислење... со среќа што и да одлучиш ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kolku sto jas poznavam a prema toa sto si go napisal UDI MU KRSTCE na ova vase ne se spasuva LJUBOV NE POZNAVA GRANICI NO NE POZNAVA I NESOGLASUVANJA toa so golemo ne bi go tolkuval sega... na nekoja druga tema kaj vas nema vise ljubov.... i ste daleku a ne ste eden vo drug krst ... moj sovet so porano to podobro |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
pa obidise da ne se dozvoluvas da se raspravate za sitnici, ako uspees super ako ne, ne vredi da trosis vreme na ovaa vrska
pozz
![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Да Lithium, тука си во право... ама тоа повеќе важи кога сте заедно, а не вака на далечина...
малку е глупаво кога со саканиот/та збориш преку телефон/skype - па да има такви некои паузи и тишини... не дека нема, ама тоа ќе зависи секако од она за кое што сте разговарале... јас ова го зборувам од лично искуство ![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
``problemot e sto premnogu se raspravame za sitnici,pomisluvam na momenti deka vo sekoj mig ke se raspadne``
Ех, сега се расправате за ситници т.н не можете да најдете заеднички јазик....А што ќе биде кога ќе треба да зборувате за нешто што не е СИТНИЦА, а Игор? Претпоставувам дека секој ќе тегне на своја страна.... ![]() Велиш: Таа доаѓа често во МК за да се видите. А и кога доаѓа таа тука исто се расправате за ситници или тоа ви се случува само кога разговарате преку НЕТ ![]() Јас да се најдам во ваква ситуација лека полека - прекинувам, ставам крај, штом со некого често се карам за ситници и почнувам да насетувам дека секој миг ќе се распадне врската не би продолжила понатака.....Со сила убавина не бидува ![]() Евенстар: ``се карате за глупости затоа што веројатно ви снемува теми за разговор...`` Кога двајцата си одговарате еден на друг, и има некаква хемија помеѓу вас и да ви снема на пример теми за разговор и тишината тогаш знае да биде пријатна..... ![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Izvini vaka ama moram da prasham....dobra li e ?
Mislam fizichki kako izgleda ?
Shtom doshla tuka valjda ste imale seks , toa e golem plus za tebe da znaesh sho da napravish . Kako sho kaza Evenstar , olabavi ja malku rabotata so postojaniot kontakt .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Велиш поголем дел од денот и ноќта сте на компјутер - премногу зборите
![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |