|
Дали Грција ќе не признае како Р.Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi "mirisa" na takvo nesto
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали големиот брат на македонците успеа да и објасни на грчката шефица на дипломатијата, дека е време да ја свати Македонија озбилно? Дали македонската вистина конечно се слушна од седницата на генералното собрание на обединетите нации, во блиска иднина се надевам дека ќе заврши бламажата со името во наша корист.
|
|
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не баш така,дали ја виде реакцијата од страна на грчкиот претставник во ОН? Не им годи баш,али лека полека треба да си го признаат поразот. |
|
Мало дете
|
|
mudrec
Нов член Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Bhutan Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto i da pravime nema da ne priznaat, sekogash ke imaat nekakov prigovor |
|
LIVE AND LET LIVE
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grcija sekako gi pravi poslednite napori da ne ne priznaat..no denovite i realnosta na politikata(vidi Jonatan Barns) e deka ke mora da ne priznat...bitkata e dobiena sega treba uste malku napad i da se dobie vojnata
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ке направи за да не не пусне
|
|
|
|
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не. И в ЕУ и в НАТО нема да ви пусне.
|
|
SHTUKA
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакала или не веќе мора. |
|
,,DO POBEDATA I NAZAD,,
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(slucajno na Youtube na search napisav FYROM i se zgroziv od komentarite na nekoi isfrustrirani grci kon nasata zemja
proverete i sami, procitajte gi samo komentarite) nikogas nema da go stori toa, a na nas ni odgovara da ni pravi besplatna reklama |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO BE Ako Ahtisari ne ne resi nikoj nema..pozdrav |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да така е........ |
|
Мало дете
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti malo detence dali si informiran, kakov Ahtisari spomenuvas vo sporot so imeto. Si pobrkal loncinja. Ahtisari e toj sto im ja skroi nezavisnosta na Kosovo, vo nasiot slucaj medijator e Metju Nimic.
Изменето од moira - 23.Септември.2007 во 04:16 |
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме боли стојко дали они ќе не признаат или не. Ме интересира дали нашите ќе си ги вратат имањата, дали виножито ќе формира партија сето тоа грците нема да го дадат со мила волја туку со притисок и со наша работа. Правдата сами ќе си ја бараме.
|
|
bugar
Сениор Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не признае нас Јунанистан?
Никогаш!
|
|
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |