IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е попаметен? Мажите или жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е попаметен? Мажите или жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 28>
Автор
Порака Обратен редослед
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2008 во 11:53
Sea mi tekna...slucajno ja zirnav forumskata igra.....za naucnici..istrazuvaciiii mozebi taa gira ke vi dade odgovor na prasnjevo...poglednete ja!!!!
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 00:09
ne znam,
ama, eden seznajko tuka vika deka sum bil- pameten!
pa,ako on vika,
mora da e-taka!намигнување
You live only ONCE!
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 23:27
Кога и да ја прочитам темата ме фака нервоза, колку е глупава и многу умни зени казаа овде што имаа да казат, но дали разбравтеееезбунетост
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 16:00
Originally posted by IQ IQ напиша:

Originally posted by slide slide напиша:

sve e toa u nasha korist, mache mache mjuauuuuuauauaua

da be u vasha korist e da imate nekoja plavusha so golemi cicki sho ke vi gi prazni dzebovite

ako ne ti gi izprazni dzeboite zena nekoja, parite ke ti gi izedat zetovcite i snaite sigurno, ali ako imash za site ondak si hadzija
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 15:55

da be u vasha korist e da imate nekoja plavusha so golemi cicki sho ke vi gi prazni dzebovite

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 14:15

u pravo e choekot, deka ste guski, guski ste pagate na lepe prichice-sve vas pichice
ако некој не знае................оној што само ти ласка,вистинскиот лик го покрива со грда маска
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 03:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 03:19
nie na prichi, a za vas ni prichi ne se potrebni,dovolna e samo pojava i tolku, ich ne mora da se trudi da ve zaveduva

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 00:02
u pravo e choekot, deka ste guski, guski ste pagate na lepe prichice-sve vas pichice
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:58
Originally posted by Pentakostalec Pentakostalec напиша:

Maskite se po pametni a zenskite se po smotanki

zosto???

za toa sto na zena ako reces srcence,ili mn si ubava
tvoja eeee cel zivot:D:D

жити се? ако е така значи ја треба харем мажи сеа да имам дома бе торко.
не се верува у секого да ме извиниш. намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:41
жениве со машка психа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:30
паметен е оној кој итро ке се извлече од секоја ситуација
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:28
Originally posted by Pentakostalec Pentakostalec напиша:

Maskite se po pametni a zenskite se po smotanki

zosto???

za toa sto na zena ako reces srcence,ili mn si ubava
tvoja eeee cel zivot:D:D
[=))леле колку лесно си дошол до заклучок
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 15:26
druze KUKOC7 ne si razbral sho mi beshe poentata...

ushte ednash ke kazam
GENERALIZACIJATA E PROIZVOD NA OGRANICHEN UM!

ama pak nema da razberesh. i misli sho sakash, jas moeto si go kazav.tolku.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.