|
Владо Бучковски |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mashala, mashala, neka im se mnozat godinite tamu ...
|
|
DeepBlue
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма сеирџија сум голем шом се однесува до БУЧКО
леле ако лежит, шо ќеф ќе ми се стори со мене не ме осудат за тенкови бреј |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccc, site seirdzii protiv Gargamel... Abe, mlada zena ima, ne li vi e zal??!
A kade ziveese pred novava adresa? |
|
DeepBlue
|
|
Petre Vojnicki
Група Регистриран: 06.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха. Ееееевроооопаааааа Ееееееееееееееееееевроооооооопааааа. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... e shto fali narod malku da pushti mashta na volja...neka pase umot... so toa i kje ostaneme... so zelbite... delata ...teshko...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje se druzat vo nekoj drug zivot
mu puka na brane za bucko i sega se sekjerkata i site tie mislam deka brane kje se otseli za godina dve na hawai pa vie kako mislite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако ке му се придружи, ке пијат виски и ке ни се смеат откако папа пак ке го покаже своето големо срце како господар на животот и смртта...доколку и претходдно пресудата не падне на повисоките инстанци...но како и да е ке се дружат...
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко. Бране има доживотен имунитет. |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
buckovski?????
BUAAAAAAAAAAAAahahhaahah |
|
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....vo traenje najmalku 5 godini, a i da bide zatecen ,,na licu mesta,,- znaci buc se spasi, bidejki nitu na delo go fatile, nitu 5 godini go kaznile!!! evala Изменето од moira - 10.Декември.2008 во 11:27 |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе има правни заврзлами, нема да го видиме скоро Бучко зад решетки:
Пратеникот Владо Бучковски нема да може да биде лишен од слобода се додека пресудата на Кривичниот суд Скопје 1 не стане правосилна, но тоа би можело да потрае со оглед на тоа дека Бучковски и неговиот адвокатски тим најавуваат жалба. Правниците толкуваат дека пресудата и да стане правосилна, во меѓувреме ќе треба да се произнесе и Собранието поради пратеничкиот имунитет. Според член 64 од Уставот, пратеникот не може да биде притворен без одобрување на Собранието, освен ако е затечен во вршење кривично дело за кое е пропишана казна затвор во траење од најмалку пет години.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па сеа ќе си срка ладна попара
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А од пред 1992 година....се разбира..... од оние кои се останати живи...... |
|
grujevski
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za 2,5 милиони евра jas bi odlezal 5.5 godini zatvor malku bi mi bile 3.5 i kusur ke im vratam
Изменето од grujevski - 10.Декември.2008 во 02:54 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |