|
Нострадамус |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
синоќа додека дремев пред компјутер, во позадина го слушав Миленко и некој негов гостин на канал5 и она што ми го одзеде вниманието беше една изјава од неговиот гостин....
имено, според предвидувањата на Нострадамус, до 30. јуни оваа година се очекува новиот Месија, дека наводно ќе има околу 30 години и дека ќе бил на видна социјална положба... за жал Миленко малку неупатен незнаеше да го праша нешто повеќе а и јас бидејќи не следев внимателно не успеав да се информирам повеќе гледаше ли некој од вас? и дали некој е спремен за СУДНИОТ ДЕН? (замислете само која привилегија е да го дочекаш жив) |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
4OVEOT NE MOZI DA JA PREDVIDI IDNINATA A DA SI MISLI DEKA KJE BIDE TAKA DA AMA DALI KJE BIDE VISTINA NE SE ZNAE
|
||
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ako e vistina toa sto go kazue nostradamus sme ja naebale za 6-7 godini .................. i mnogu drugi raboti
neam kometnar zato |
||
nupetname
Нов член Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne etocno deka e roden na 24.12.,tuku na 14.12., i"nostradamus" ne go dobil kako nadimak od nekoj drug tuku toj samiot go latiniziral svoeto prezime
|
||
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marco_antony pozdrav gledam ovdeka poveketo ne ja svatile tvojata tema za nostradamus.... Spored mene mozebi se bavel so parapsihologija -sto ne e dokazano drugo sto znam predvidel premnogu raboti koi se slucuvaat vo posledno vreme vo ovoj svet, inace da konkretiziram i jas mislam deka na zemjata sme samo posetiteli koi ponataka ke go odberat svojot svet ili ke im bide odnapred odreden, kako i dae ne mi bese toa zborot no edna konstatacija koja ja spomenal nostradamos i koja za brzo vreme se ostvaruva po negovoto napustanje na ovoj svet toj rekol deka covekot ke se sooci so metalni ptici koi ke bidat mnogu pogolemi i mnogu poopasni za covekot mislel avionite ...... i mnogu drugi predviduvanja..... za mene nostradamus bil mnogu ucen covek bidejki samo so proucivanje moze da ja predvidi idninata a i do nekade minatoto na koe sto ne pridaval pogolemo znacenje-sakal da se zadrzi na idninata..... (imal isto i predviduvanja za makedonija i slicno ....)
NO SAKAM TEBE DA TI pisam posebno DENESNIOT COVEK NE GO POZNAVA NI MINATOTO NI IDNINATA samo probuva da ja svati segasnosta - so koja tesko se usoglasuva (COVEKOT TEZNEE KON NESTO ("sigurno za posobra idnina") A NEZNAE KON STO) :) DOBRA TEMA IMAS POZDRAV Изменето од Vladimir - 13.Октомври.2007 во 15:13 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оna sto тој go pisuva e tolku komplicirano sto nemozat tocno da go prevedat.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imav eden drugar ... slucajno bev zad nego so kolata ... a toj bese so devojkata ... i koga se zapali crveno ... odma zastana .. i me iznenadi ... mesto da se nervira ... i se frli na devojkata ... a jas od pozadi gledam ... ete deka crvenoto na semaforot nemora da nervira ... samo moze da se protestira vo takov slucaj ... crvenoto trae samo edno guskanje ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da znael so ke se sluci nemase da se napravat tolku katasrofi posle 500 godini ;) ma daj ne gubete vreme so toj folirant.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene isto taka ,....kako da gi programiraat na mene semaforite ,...shtom se priblizam,...uvek se pali crveno,.. Изменето од brza - 19.Септември.2007 во 18:06 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nishto.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve eden primer kako nekoj doktor pogadjal koja zena sto ke ima ... ova bilo pred mnogu godini ... koga nemalo instrumenti kako sega na ultra zvuk ... doktorot ke ja pregledal i ke i kazel ... masko ili zensko vo start i pogodil 50 % ... ili ke bide masko ili zensko ... ako i "pogodil" ... nema da reagira ... i ke "misli" mi kaza i stvarno pogodi ... no dokolku "ne i pogodil" ... del od niv nema da reagira ... ama nekoj burno ke reagira ... (mnogu mal del) i odat da se zalat ... a doktorot ja vika sestrata: - sestro daj tetratkata da vidime ... i gledaat vo nea ... stvarno doktorot "pogodil" ... taka pisuva vo tetratkata ... i ludjeto si odat ... i javno mislenje .... doktorot znae ... !!! a vsusnost sto pravel... na sestrata i rekol... ke zapisuvas obratno ... ako ti kazam masko ... ti ke pisis zensko ... ako ti kazam zensko ... ti ke pisis masko ... taka da onie sto se zalele ... kaj niv bilo obratnoto ... a taka e vo TETRATKATA ... sepak ... ne e vazno sto e ... da se zdravi i zivi ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak vo ovaa tema bi kazal edna rabota ... kako moze covek da pogadja ... na primer: stalno koga ke stignete do nekoj semafor ... obicno e crven !!! sto i vo praksa taka e ... zosto ? zatoa sto ako e crven stoime i se nervirame ... a ako e zelen samo ke si pomineme ... i ostanuva cuvstvoto deka stalno se crveni ... !!! sami si kazav ... sami si se sloziv sto toa deka e taka ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
macas
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema vrska
nisto ne e bidnato od ona sto go kazal...da ne e gospod toj? drn , drn , jarina izleze rabotava |
||
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto pogodiil?!,...nishto!,...samo ,nie mu gi "vrtime" zborovite i celi rechenici ,...i naogame nekoe skrieno znachenje,...za nastani koi veke se sluchile,...a,ne seka moze da se predvidi shto ke se sluchi vo idnina od negovite pishuvanja,...osven ona shto e ochigledno ,..i verojatno deka ke se sluchi,...go predvidel i hitler,...ama po nego bil hister,...ajde ,be,...duri i iminja mozel da predvivdi ,a?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |