IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака Обратен редослед
rome Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2007 во 15:26
za so sve sho me Blagoslove vo mojot zivot i za shto me napravi kako shto sum,i ako nemam mnogu ama imam sve oti sve je na mojot Tatko Nebesni.
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 22:59
за се...WinkBig%20smile најмногу за надежта!
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 22:07
За новиот живот... 
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 21:50

Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 11:58
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 21:23
 Nikomu nisto nemam za sto da zablagodaruvam-se sum stvorila i dobila isklucivo so licen trud i bez nicija pomos!!SAMA!!
Mirno spijam i imam cista sovest!!!!

Изменето од mamma - 31.Март.2007 во 22:11

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 20:05
ClapClapLOLLOLLOLLOLLOLLOL brzoooo, zatoa li te nemase  edna nedela....LOLLOLLOLLOLLOL
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 19:39
.....tuka  zablagodarete mu se na gospod za ona shto toj vi go napravil vo zivotot,...samo, BEZ zaebancii,......eve ,jas na primer ,mu se zablagodaruvam na gospod  shto dozvplil zivotot da si go "trosham"vo  edinstvenipt" raj na zemjata,...mnogu mu blagodaram ,shto ,megu tolku milijardi drugi ,...mene me odbral ,...isto,a toa e posledno shto napravil za mene,..mu blagodaram shto si kupiv lcd televizor,...pet meseci ,ne jadev,ne piev,..ne plakav,..struja voda ,telefon,..parno,...itn,...ama so golemo zadovolstvo mi dozvoli da si go imam,...za razlika od ,onie koi ziveat vo NErajskite zemji,...koi shto za edna nedela "makotrpna "rabota,mozat da go imaat istoto,...mnogu mu blagodaram na gospod za toa,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.