|
Цвеќарство |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно така. Затоа, познавачите и љубителите на цвеќарството на своите цвеќиња им пуштаат музика
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e od strucna kniga ne e licno od mene
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali znaete deka na cveketo treba da mu se zboruva kako na covek za da bide svezo i pobrzo da raste
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja cvekje obozujem
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor сакаш да се мењаме со цвеќиња?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PODARUVAM ADAM...DjABE!!!INF:NA LP!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам цветна градина која по воља на моите деца ја направив пред дваднајсет години.
Изменето од orlov - 24.Ноември.2007 во 18:56 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цвеќето е одмор за душата.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве неколку што ми се омилени
Сама размножувам спатуфилиус (зелени листови и бели цветови во форма на лажица)
*Парички* кои се множат дури и неконтролирано (ова е едно од најомилените цвеќиња по Фенг шуи и се става на ЈИ за да *донесе* пари)
*Игли* имаат долги тенки листови, од едната страна темно розеви а од другата здраво зелени. Пуштаат мали цветови со мали бели ливчиња
*Бонбонче* е мало цвеќе со зелено-црвени листови и нежно розеви цветчиња со жолт прашник
Најнов хит ми е едно цвеќе кое не му го знам името. Има зелени листови но се како кадифе. Повремено цвета во црвена боја, исто така сокадифена површина.
*шарен ползавец* - самото име кажува
имам повеќе цвеќиња кои се преубави, но не им ги знам имињата. Некои личат на палми, некои на *адам*, некои дури на *бенџамин*
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам околу 50 саксии на работа и тоа некаде околу 30 врсти на цвеќе. Дури и пренатрупано ми е од цвеќиња. Ако сака некој, ќе му пратам по такси некоја саксија.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, posebno Crveni Ruzi-simbol na vecnata lubov!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ruzi:) i lalinnja imam zumbul i narcis e sega jorgovan ama drvo e :)
|
|
|
|
Friends
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam cvekinja mnogu, sakam i da odgleduvam ama ne mozam da bidam vo nivna blizina oti imam alergija od niv i mi idi za kivanje.
inace megu omilenite mi se Kalite, Rozite i drugi. Momentalno ne mi teknuva na iminjata.
pozdrav na site
|
|
Се заебал оној кој мисли дека може да се откаже од целиот свет.Оној кој мисли дека светот не може без него, уште повеќе се заебаl
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |