![]() |
|
Олдтајмери (автомобили некогаш и денес) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Ford Capri Mk.3
![]() |
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
![]() |
|
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
![]() |
|
![]() |
|
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
![]() Ееееееееееееееееееееееееее за ова ауто душата ми гори ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Кај мене стои на паркинг,бела боја 1969г....Солиден примерок вака наоко,слабо го возат.Дали поради потрошувачката или делови не знам.Со две врати е и тоа ЛС модел.... |
|
![]() |
|
![]() Опел Кадет Б.........Мајстор Миле имаше ваков ист...Делови строго од Грција купуваше.Преку зима покриен со кебиња у гаража да отспие зимски сон,а на пролет традиционално будење и возење до Преспа и назад у гаража хехеххехе.Не сум го прашал синот негов дали го продадоа или го чуваат уште??? |
|
![]() |
|
![]() Форд капри.......Еден единствен е во Г.Птеров стои внатре во населбата.....Мислам дека не е во возна состојба |
|
![]() |
|
Волксваген 1600 Вариајнт,единствен автомобил со два багажни простори.....Знам за кој модел ми кажуваш,базиран е на база на 1600 вариант.Единствен модел во СК 1600 вариант го вози другар ми Центро.Не сака за жива глава да го батали.....Купен даменшната 1963г од Германија.Има поминато преку 200000км,а и сајлата му е скината хеххехехехее.Обид на Волксваген да направи нешто повеке од Буба во тоа време... |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
не не не.... викам за кратката варијанта на ова , што ја имаше и со платнен покрив...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Старата добра ЖИГУЛИ алиас лада 1200.Автомобил кој беше омилен кај широките народни маси.Издржлив мотор,јака каросерија.....Во секој случај правена по Руски терк хехеххехехе.Голема потрошувачка,ама ии многу носеа......Долго време се произведуваше во неизменета форма.Јак мотор 1200цм 60кс,знаеше да потера доп 150км/ч.Каросериски јаки,иако корозијата ги грицкаше после 5-6години.....Со плин немаа никакви проблеми,научени од фабриката ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Starata dobra peglicka.Gi pamtam Poljacite koga doagaa na Jadransko more natovareni so se i sesto.......Izdrzlivi,no so slabi motori.Baraa oddrzuvanje za da istera barem do 80000km bez remont...Seuste gi gledam vamu tamu po nekoj model ke zaluta.... |
|
![]() |
|
![]() А овој модел????Полска верзија на Фиат.....НА гаолот бељата,беа...Катасрофа заникаде....Се тркала ли уште по некој модел????? |
|
![]() |
|
![]() Ако мислиш на овој модел.....ама не е шушлаво,братче ова е Порше1600.Со такво ама сиво погина Џемс Дин.. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |