![]() |
|
Мешање во бракот од страна на родителите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesanjeto vo brakot treba da go spreci mazot...
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Diplomatijata e taa koja treba da se upotrebi koga veke stanuva zbor za roditeli.Treba da se napravi edna vaga na odnosot so niv, poveke tolerancija kon niv.Mislam deka moeto obrakanje so fin, smiren ton kon niv ke dade rezultat kako i iskreniot otvoren razgovor za nestata koi im smetaat niv no i mene.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
najdobro resenie e da sekoj brak bide sto ponezavisen...
no i bilo kakov razgovor moze da ne dovede do rezultat... po mene potrebno e da se koristi "diplomatija"... |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ti si vo edno bi rekla konzervativno semejstvo, megjutoa zabranite od strana na roditelite na tvojot soprug ke dovedat samo do vlosuvanje na vashiot zaednichki odnos.Treba da razgovarash so tvojot soprug otvoreno za ova okolu nametnuvanjeto na mislenjeto od roditelite, zatoa sto ako tvojot soprug stane dobar poslushen mamin sin , togash vasiot brak ke pochne da se raznisuva.So razgovor ke resis se, kazi go tvoeto mislenje, kazi otvoreno deka tvoeto dete sakash da go poznava makedonskiot jazik deka ti si majka na toa dete, deka barash podrshka od soprugot za se okolu toa dete, deka sakash ti i toj da ste tie koi ke odlucuvaat za vaseto semejstvo zosto vie ste kletkata na semejstvoto.Roditelite treba da se pocituvaat no sekoe nivno vmesuvanje ke bide so posledici. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
da Maja... na nekoi ludje treba da im se ispravis...
sto vika eden moj kolega na rabota: - more ako im se otkopcham nekoj den... ke vidat tie... |
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
super i neobičen način na rešavanje no i so efekti
![]() |
|
![]() |
|
Kako jas go speciv mesanjeto vo brakot...
Edno utro ... stanav mnogu rano.... i mu slegov na roditelite.... mu zvonev vo 5 nautro... stanaa zbuneti... i se cudea ??? nabrzina ima kazav slednoto... posebno na tatko mi: - od denes pa natamu... tuka broj 1 ke bidam jas... a ti ke bides broj 2.. posle godini koga edniot sin od dvata polozi za vozacka... pak mu rekov na tatko mi: - Alex ke bide broj 1, jas broj 2.. a ti ke bides br.3 istoto ke mu se desi koga ke polozi i vtoriot sin... Igor i Alex broj1,2 jas broj 3 a tatko mi broj 4... I od toj moment poveke ne mi se pravese glaven... pa da moram se nego da go prasuvam.. hehee |
|
![]() |
|
kako mi gi pogodivte temite ... cista 10.
Mesanjeto vo brakot e golem problem. Mnogu se interesni izgovorote: - mnogu se grizime za Vas... - ami za kogo nie stvarame... se ova ke bide tvoe... Vo sekoj slucaj treba golema diplomatija za da se oslobodime od stegite na mesanjeto vo brakovite... Kako i vo mnogu drugi situacii ova mi lici na edna tema koja treba da se obraboti: NORMALNO E JAS DA TUPAM, A NENORMALNO E TI DA REAGIRAS!!! TREBA DA TRPIS!!! |
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
jas mislev samo kaj nas ima takvi raboti ovie ovdeka bile beter od nas so tralala ti rekov mi reče
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Не си ставај насрце...
|
|
![]() |
|
ke bidam vo moeto kumanovo što se zatrpuva od đubre
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kolku li vi e ubavo tamu dole nekade južno posle 15 septemvri doađam da si gi napolnam bateriite i srceto so ubavini
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne samo što se laden narod nego se i malku fašizoidni pogotovo vo posledno vreme oti se brojat celata država e polna so našite od jug srbi bosanci crnogorci i ostanati a jas pa rabotata si ja teram poleka i za moeto dete jas se mačam i nikoj drug a sekoj od niv da si tera nivna rabotaa e pa sega zaradi toa sum
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |