|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај нас професорката по мат,... објаснува нешто,... и после ќе рече,... ДОБРО,... ЈАСНО Е ?? и ако речеш не,... пак ќе ти објасни,... ама исто,... и пак нема да разбереш многу ми беше интересна кога кажуваше,.... нула по нула, нула,... еден по нула, нула, а еден по еден, десет,.... и не праша,... јасно,... а сите бледо ја гледаат
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako imash losh profesor nishto nema da nauchish, matematika treba nekoj da znae da ti objasni.
ja imav edna profesorka vo osnovno i demek ni "objasnuvashe" zadachi i posle ke prasha: JASNO? i ako rechesh NE, ke reche EPA OTI NE SLUSHASH, zatoa ne ti e jasno!!! i nema da ti objasne pak, a ako rechesh DA, ke reche :dobro, ajde reshavajte sea sami... i taka sekoj pat vikavme deka ni e jasno i cel klas vrska nemavme matematika..sudbina |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех,... и мене мислам дека така ќе ми се случи не дека професорката не чини,...... него млада е жената,... не знае да ни објасни,... како што треба..... а јулија рече дека секој свесен сам ќе работи,... кој ученик од средно би зел сам да учи математика тоа е проблемот,..... после ти иде паметот Изменето од Biserna_Devojka - 14.Февруари.2008 во 22:52 |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во таков случај секој што е барем малку свесен ќе седне и сам ќе почне да работи. Денес има учебници колку сакаш, работни листови и што уште не. Ако не те бендисува учебникот по којшто работи професорот земи учебник од друг автор. Вредната работа на крајот секогаш носи одлични резултати. |
|
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер ми одеше математика, дури бев и на натпревари до 8 одделение, но во средно ми се погоди кретен професор кој не предаде ниедна лекција 4 години и тотално не упропасти!
|
|
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobro prasajne!mnogu ubav cas
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2+2=4 нели сум ненормален а...?
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Талентот за математика треба да се развие постепено и со постојано вежбање но прво детето мора да пројави љубов кон науката, а потоа да се развива во тој правец. На сила ништо не се постигнува
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe kao ne razbirate..ima nekoj koj go prai seto toa pa pak ne razbira..ali dzabe e da se objasnuva..ednostavno so matematika ne moze sekoj,kolku i da sedi i da uci..sum probala da ucam..i ne e deka ne znam da go pravam toa..poso se drugo iam 5 taka da do matematikata ke e:)
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Математиката е многу интересна наука, само треба трпение за истата, за да станат нештата јасни
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
matematika voopsto ne e teska nauka, ako se zema da se vezba kontinuirano, zatoa sto sepak e nadovrzana nauka koja ne bara ucenje na pamet, tuku naprotiv dosta trud za da se postigne onaa vistinska cel!
|
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |