![]() |
|
Теми за разговор со девојка во кафич |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
кај по страрата генерација тоа може и да важи ,но кај современите младежи ќе те помислат за нејглупиот човек во светов
|
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
pa nemora da razgovaraat, moze samo muzika da slusaat i da se gledaat
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
mozes da ja prasas za iskustva u vaginalni infekcii... cisto kolku da tece muabet...
|
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...најчесто за кризата на блиски исток,пошто таа секогаш е присутна.
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
видиш, сум рекла дека палит ова ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Колку... долго?
![]() ![]() |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Че почекаш малку ... ама че вииш
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Леле едвај чекам да чујам
![]() |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Абе пред мене две така се попалуваа
![]() Ај че ти раскажувам
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
за екзи ....
"Аууу сонце шо ти е нежна кожата ... со шо ја мачкаш мори ![]() ![]() ![]() и така едно по едно ке вртиш за нејзино тело ... и че ти се подај она
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ете ги се подаваат
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
![]() ![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
ова ќе запалит од прва... ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |