|
Може ли да се види Исус, денес? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупости.
Можеш ли да го видиш воздухот? Сигурно не. Ама убеден си и знаеш дека постои. Така и ова. Не можеш да го видиш, можеш само да го осетиш неговото присуство во тебе, пропpатено со мир и среќа. Ама тоа се верниците... Изменето од Tiggy Vicious - 27.Август.2010 во 19:09 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze - nasekade..
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мислите вие? Може ли да се види Исус, денес? Поздрав Еве еден човек кој што верува дека го видел Изменето од spiros - 26.Август.2010 во 00:24 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |