![]() |
|
Филмски вести ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Филмот „Мајки“ на Милчо Манчевски, кој со работен наслов „Како бебе“ се снимаше лани во Скопје, Мариово, Кичево, Тетово и во Гостивар, светскатапремиера ќе ја доживее на 13 септември наИнтернационалниот филмски фестивал во Торонто, еден од најголемите во светот од А категорија. |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Една од најубавите жени на светот, популарната американска актерка Анџелина Џоли не изгледа лошо ни како маж.
Холивудската ѕвезда Анџелина Џоли поминувала неколку часови пред огледало, маскирајќи се во маж со помош на лажни уши, нос и врат од латекс за потребите на филмот ’Salt’. Ефектот бил толку уверлив што ни нејзиниот син Медокс не ја препознал за време на снимањето на филмот, а нејзиниот сопруг Бред Пит одбил да ја бакне, пишува Дејли меил. ![]() Го викнав Медокс да се поздрави, а не му кажав која сум. Кога дојде, не ме препозна. Дури кога го повикав со прекарот ’Мед’, тој сфати која сум и беше избезумен. А Бред одби да ме бакне. Не се осуди“, вели Џоли.
Во акциониот трилер 35-годишната актерка го глуми оперативецот на ЦИА,Евелин Солт, која е обвинета дека е руски шпион. Во еден момент, таа се преправа во маринец, за чија улога беше неопходна успешната трансформација.
![]() |
|
![]() |
|
XStrongAngelX ![]() Сениор ![]() ![]() секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
![]() ![]() |
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
filmot,..t.e....bioskopite,...odamna se izumreni,....tuka!
![]() ochigledno deka ,..na ovdeshnava maldina,..vishe im lezi tegnebje coca-cola ili malo pivo,..dva saati,... ...otkolku gledanje film ,.. ![]() Изменето од brza - 17.Август.2010 во 17:43 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
..Една трач..вест за ... ... Мојот Омилен Актер .....
![]() ![]() Во последно време Mel Gibson е во центарот на внимание поради препукувањата со својата поранешна жена Oksana Grigorieva со која се бори за старателството над нивната 9 месечна ќерка Lucia.
Покрај многуте конфликти со полицијата, и со неговите расистички изјави сега повторно е на првите страни на медиумите поради сообраќајната несреќа во која го искрши своето Maserati во Малибу! Актерот кој има 54 години бил сам во автомобилот кога ја загубил контролата во еден од опасните свиоци и излетал во надвор од патот во карпите. Иако автомобилот го искршил тој е неповреден, полицијата направила алхо-тест на кој се покажало дека Gibson е трезен, поради неговото минато кога често возеше под дејство на алхокол. |
|
![]() |
|
Еве нека има и една ваква тема ....во која би
ги ставале најновите вести од областа на филмот...
... актери..актерки ..кој, која, и каква улога има ....кој со кого снима .................
![]() .............
![]() Betsy Russell.... глумицата која играше во последните пет филмови
од областа на хорор жанрот ..најавува дека е можно снимање и на
осмиот дел од ... Saw .....серијалот ....
..Сепак сценаристите кажуваат нешто друго .. двете последни
приказни ќе ги спојат во ..... 'Saw 3D' .... и тоа ќе биде последниот
филм од овој серијал ..... барем сега за сега .....а во кино салите ќе
биде пуштен Октомври месец 2010 ....
|
|
![]() |
|
XStrongAngelX ![]() Сениор ![]() ![]() секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Izleze nov film Dolina na volcite Irak vo koi glavni ulogi se Seherezad od 1001 nok i Polat od Dolina na volcite ne e laga ako postoi vakva tema slobodno izbrisete ja
eve video http://www.youtube.com/watch?v=RUUZi9tjnbI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=6NaO6DU4D3I&feature=related Изменето од zamislena - 16.Август.2010 во 19:29 |
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |