|
Тинејџери |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | ||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па чармед за родителите можам да кажам, а за дедо баба немам
понекогаш им се одмаздувам за некоја работа ама зависи од тоа колку е големо злосторството. anything else? |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не те прашав, изведуваш ли контранапади на родителите, баба, дедо, како мене? |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тебе исто |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро е што не сум шмизла!ваљда...
и мене не ме интересира вера и политика, ме интересира PC, да ти остане здраво и живо |
||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вејт со женски во права смисла на зборот не се ѓибам ама со некои вообразени шмизли... инаку забораив да надополнам дека религијата и политика ми се страни што не ме интересираат. |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е така фино си објасни, да си знам, да не се најдам у ситуација да те изнервирам, после шо праиме??? немој молим те само да ги чепкаш мониторот и тастатурата, не знам за тебе, ама јас си ги гледам и чувам како Бог! |
||
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај да кажам чармед>
значи вака кога сум лут сите ми сметаат буквално, трескам врати фрлам тастатури лупам по монитори-кога сум дома, а на друго место како на пример на школо си најдувам некоја жртва па почнувам да мавам по него како некој манијак(пуздер го праам да не може да мрдне нормално) нема нешто или некој што може да ме смири(барем не во првите 15 минути) можам да кажам дека многу лесно се нервирам(дури сега се изнервирав со тастатурава) епа тоа е. П.С и многу се нервирам кога некој не ми враќа на смс, лп, меил... |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај кажи како е кога си лут.многу ме интересира |
||
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гледам интересна тема(дури и бескрајно смешна се згазив од смеење).
јас шо да кажувам посебно за мене, тинејџер како тинејџер. проблеми имам и тоа многу, се карам со моите секој ден-нешто ми рекле, а не сум направил од седење пред компјутер па викај да слушаат сите... за излегување не викаат зависно со кого излегувам, не се шминкам, не се пеглам, не се дрогирам, не пијам(само ликер ама не се смета како пијалок:), не пушам, не учам :D... немам некој посебен имиџ, шорцој со блуза за по дома, фармерки со блуза со некој натпис за излегување. кога сум лут е посебна приказна па освен ако нема некој заинтересиран не ма да пишам.-Само ќе кажам дека кога сум лут се води во друга димензија кавгата или тепачката. |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа, ПодВодно, ти објасни нешто, ама не кажа конкретно, тоа јас треба да напишам.имаш два вида на контранапади, ја обично ги мењам во зависност од расположение-таканаречени од мене,активни и пасивни.пасивните ти се прости, кога мама ќе ти каже, -Ај, Џо , фрли го ѓубрето, ти ќе речеш -ахам, и нема да го фрлиш со саати, така да она ќе биде приморана сама да го фрли... активните не ги применувам на родителите, туку на баба ми.кога ќе ме изнервира, ќе и зезнам некоја ствар и она ќе се нервира околу тоа.еве ти еден пример, одамна беше ова, незнам за што се испокаравме, јас (нормално, тајно!), ги земав ножичките и малце и го потзасеков омиленото џемперче баба ми полуде начисто и пак не сфати дека јас сум била „криминалецот“ е сега ти не мораш истово, направи се некои твои контранапади во стил на моиве, само едно нешто е најважно, никако не дозволувај да те фатат или да сфатат дека ти си крив |
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе се мешаат во филозофија и психологија и после припаѓаат у депресија, па дури и во секс (ова не е случај со мене, да се разбереме) а немаат никакво сексуално искуство. а и во вероисповед исто така...
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно, да не ти се верува дека се тинејџери (во позитивна смисла) |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море Џо,
Ти кажа, зар не читаш меѓу редови? навидум се` е ок, аха, ќе биде... а ти тивко си работиш да си ја доведиш водичката на воденичката. Овие новите деца (пардон, тинејџери) се раѓаат матурирани, машала) |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Charmed , дај кажи некоја тактика за контранапад...
Ќе ти дадам едно плусче... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |