![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 135> |
Автор | ||
Alex86 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zdravo na site, imam edno prasanje.
na 29ti mart dobiv email od Dynacorp deka na 30ti mart ke me kontaktiraat na skajp za nekoe intervju. Vo majlot pisuva deka imaat otvorena pozicija za elektricari, i toj isti mail e prepraten na uste edno 7-8 luge. Dali znae nekoj dali e ove vistina ili nekoja zaebancija? Mailot go procitav vcera, sto znaci kasnam 5-6 dena, pa ima prativ mail da vidam sto e kako e. |
||
![]() |
||
Mico2011 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
neznam za plumber dali vikaat,procitav na eden hrvatski forum deka vikaat,ako si blisku do aleksandar palas vidi dali se tuka dyn corp,zasto nekoi vikaat deka pak dosle i deka platite se kaceni
|
||
![]() |
||
vlado.vlado ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Здраво на сите,
Јас сум дипломиран електроинженер со големо работно искуство. Сакам да аплицирам за работа во Авганистан и ме интересира кои се најдобрите работни позиции на кои би можел да конк*рирам и која висина на плата да барам или ако ми биде понудена да прифатам. Што мислите, што е најдобро? Исто така јас одлично зборувам француски јазик, но ми е кажано дека за во Авганистан е потребно познавање од англискиот јазик. Ме интересира какви се тестовите за англиски јазик, колку се големи, какви вежби има и колкаво познавање воопшто е потребно од англискиот за таму? Поздрав, Владо |
||
![]() |
||
skopje2010 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
Mico jas prasuvam dali vikale plumer i HVAC za interview posto i jas za toa apliciram
|
||
![]() |
||
Mico2011 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Neznam za drugi pozicii,eve jas podnesuvam kako Plumber.Imase poveke pisuvanje porano dajte pisuvajte
|
||
![]() |
||
skopje2010 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
A dali znaes koi drugi pozcii vikaat
|
||
![]() |
||
|
Isto taka mi kaza deka ne bil mnogu prasuvan,tuku osnovni raboti za sebe.Nekoi pisuvaa deka elekticari ne odat eve primer deka odat,isto taka vo cetvrtok ima zakazano i moj kolega kako elektricar,ako nekoj znae i uste nesto neka spodeli so nas.I pisuvajte luge kaj se izgubivte.Ako nekoj znae nesto za dyn korp neka kaze dali se tuka.
|
||
![]() |
||
|
Zdravo,nov sum na forumov me interesira dali dyn se tuka,za fluor znam od sigurni informacii,deka se tuka t.e. deneska se pocnale so intervjua,eden moj drugar e vikan za deneska-kako elektricar.Nemale nikakvi testovi.
|
||
![]() |
||
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
|
Kolku sto jas imam informacija e deka regrutniot centar se prefrluva vo Bosna a tuka vo A.P samo se dosreduvaat dokumentite za onie koi veke se primeni.... |
||
I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING MACEDONIAN
|
||
![]() |
||
KostaKosta ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Da li neko zna kada i da li Dyncorp rekruteri dolaze u Makedoniju?
|
||
![]() |
||
zagrizen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Слушнав дека флуор доаѓа во А.П. кон крајот на март, а еве го и тоа дојде. Има ли некој некаква информација околу тоа?
|
||
![]() |
||
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
|
Dali nekoj ima informacija koga doaga FLUOR VO A.P pls,,,,,,,,,,,,,,,
|
||
|
||
![]() |
||
blabla4 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
imate li informacija dali povikale novi kandidati na intervju?
|
||
![]() |
||
|
Знам дека е во база во близина на Кабул,но можно е да бил во некои од интернет центрите.............Дискусијата ми беше дека лугето кажуваат дека воопшто се нема пристап на интернет... Пази,сепак и тие се луге,а тоа дека се забранети лични компјутери е возможно зошто сепак си во воена база....... |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |