|
Делата кој Бог ги направил за вас. |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха......ако веруваш во Бог, нема да плачеш за лошата судбина.......малку си се помешала... |
|
МИР со сите
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Реј Чарлс
Никаде во Библијата, ниту во Стариот, ниту во Новиот завет, не пишува „Ако верувате во Мене, ќе немате никакви проблеми“. Изрека...Вистинита.! |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka treba sama da se sakam i da si pomagam...da se boram za sebe...nemoze cel zivot da places za losata sudbina i da cekas gospod da ti pomogne
|
|
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(Псалм 111:2) Големи се Господовите дела, нека размислуваат за нив сите, што ги љубат.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi ima tolku mnogu,sto ako pocnam da im raspravam nema kraj. Toj me sakal i mi pomagal uste pred da poveruvam vo Nego, a sega pravi uste poveke za mene ... Ne sakam da otkrivam intimni detali od mojot zivot, BOG e veke edinaeset godini del od mojot zivot, mnogu sum sreken poradi toa. Fala ti Boze sto si sekogas so mene i vo dobro i vo zlo,AMIN! |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што Пентакосталец, а исто и јас, се охрабрува кога ќе сушне или прочита некое сведоштво, исто јас се повеќе охрабрувам кога ќе слушнам или прочитам за некое чудесно дело кое Господ ви го склонил вам.
Па затоа ќе ве замолам на оваа тема да ги пишувате делата и своите секојдневни доживувања со Бог! |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |