|
Неверството вечна енигма |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи не го оправдувам |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знае чичко атеист што мисли блу
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhaha zavisi bre dali e izneveruvac ili izneveruvaniot abe blue kakvo prasanje?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чичко атеист а дали ти тоа немаш ништо против неверство?
|
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од pagane - 13.Мај.2009 во 20:29 |
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве чичко атеист да ти укаже на некои работи. Прво за недоразбирањето Те цитирам „Да не ми бара дечко ми, (не зборам лично за мене али така е зборот) немаше да му дадам“ за тоа давање мислев Фактот дека мораш да му угодиш за да не оди кај друга се случува кај пубертетлии (е сега кај кого, кога завршува пубертетот е друга работа), не кај возрасни особи. Водењето љубов треба да е чин на обострана желба и страст, ако е само од едната страна тогаш тие не се еден за друг. Изменето од Ateist - 13.Мај.2009 во 20:29 |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pred samoto neverstvo treba da se razmisluva
no izgleda za takvi raboti pametot ne e vo primarnata faza |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може да се добие, а можда и не.
Наj веке се добива главоболие особено ако иде реч за женети/ мажени. Понекогаш и во буквалниот смисол. Изменето од pagane - 13.Мај.2009 во 20:27 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка си, не зборам за невиност, туку фактот дека мораш да му угодиш на дечкото мислејки дека нема да те изневери, а и коа ке му угодиш ако на него му текне на памет-тој ке те изневери колку и да му е ок.
И точно така, не се оправдува неверство-јас го реков тоа за машките (не дека ги штитам женските и дека нивното се оправдува) туку немам искуство од жени тоа го реков веке еднаш... А што тоа добиваме друже? Со што добиваме? Со неверството добиваме нешто сакаш да кажеш? |
||
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Младоста а и поднебјето носат поинаков начин на гледање на работите.
Права работа што веројатно со текот на годините а и откако ќе се омажиш веројатно ќе научиш. Не давате вие жените ништо, туку добивате. Второ ти зборуваш за нешто друго а не за неверство, темата е за неверство, а не за невиност пред брак и како тоа влијае на машките. Трето Прашај кај сакаш, и во Австралија и на Гренланд и во Кина и низ цел свет кого и да прашаш било маж, било жена нема да ти даде одговор што држи вода. И нормално дека недна причина не оправдува неверство секаде на само кај македонче. |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Појди од ова Атеист... Да не ми бара дечко ми, (не зборам лично за мене али така е зборот) немаше да му дадам, ама сигурно на друго место ке се празнеше. Ок Раскинуваш со тој дечко. Следи друг. Значи на еден му даваш за да е задоволен, на наредниот за да е задоволен, и се така по ред и после женското е дрољааааа...според машкиот памет ова кажано. Кажи ми ти мене мил мој Атеист..да идеш со девојка и да ти рече-нема ништо до брак дали нема да ја изневериш или да и раскинеш? Јасно дека едно од тие две ке се случи. Наравоучение-Женските се такви само за да им удоволат на машките. Ако мене тој не ми бара и ме чека до брак, нема да му дадам бе брат. Но знаејки дека мене нема за рака само да ме држи..јебеш га ...или ке си му само ти или ке те вара со која стигне а ти ке се шеташ со рогови каде стигнеш. И второ наравоучение-каде што реков -Ако ги прашате нашите македончиња зашто изневериле, и ако ви даде причина која држи вода-јас глава сечам-ниеден одговор нема да држи вода. а знаете зашто? зашто буквално ниедна причина нема да го оправда неверството. Изменето од blueprayer - 13.Мај.2009 во 19:56 |
||
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секогаш мажите на тапет, браво. А зошто жените изневеруваат?? И една друга работа, во 90% неверствата се од особи во брак. Да и ќе речете мажите повеќе изневеруваат така??? Има мажи што и со повеќе жени ја изневеруваат својата сопруга (јас не мислам така но вие жените ќе речете така и веројатно сте во право) Но ај размислете, тоа би значело дека има повеќе неверни жени отколку мажи, нели???? |
||
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамамд констатациите се точни, но за мен примерно само две од посочените причини се катализатори на женското неверство. и да не заборавjаме се пак , дека жената ке изневери не само просто кога веке не е влjубена во постоjаниот партнер, него мора / закон/ да е влjубена во некоj друг. реткост се жениве за които сексот е средство за лечене на депресиjа и фрустрации поради несрекен брак, неразбирателство или недостаток на лjубов. значи една од причините за жениве специално е да се влjубени во некоj друг. jас например не гласав на анкетава и нема да гласам, поради тоа што не jа гледам таму моjата причина за потенциално неверство. Изменето од pagane - 13.Мај.2009 во 18:09 |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=lane62]
Прво ќе раскинат со предходниот/ната за да не нанесат болка директно.
во случаjов , викаш не боли, а? па да, повеке ке боли ако не раскинат. верно,бе. ама сум глупа. Изменето од pagane - 13.Мај.2009 во 17:55 |
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |