|
Љубе Бошкоски |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro pa i ti...pa i na protestite pred sobranieto...mu ja rasturija kolata ( mercedesot)...nekoi ispokradoa i trkala od nea...kolku se sek'avam...2001 ta.
No ovie mu bea sponzori...ovie od vlasta koi sega go plukaat a na aerodrom go guskaa,,,Togas be'se za guskage a sega za plukanje???
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luben ,a?
...ne e li toj ,...onoj minister shto gagjashe glineni novinari na poligonon?
...i ni vlakno ne mu 'pofali" od glava!
...ili onoj shto se slikashe i paradirashe so crn stetson na glava,...sekogash koga ke mu uspeeshha agencijata vo neshto?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли ( освен мал број) граѓани без две три партиски книшки???? А и тоа е одлика на поединецот...но и на моменталните состојби во државата и партизацијата...која се одвива веќе 20 години...Инаку зошто плукаат по Љубе Бошковски кога тој беше НИВЕН министер...и се најдобро за него до моментот кога не дозволи да го користат како партиска монета...Е од тогаш ...со дрвја и камења по него....Како и со се друго...плукањети стана национален спорт...
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мотивот е недвосмислено тој...
а што друго да се очекува... на нашата политичка сцена... или подобро... нашата политичка арена... која е распослана на цела територија... и во која има окулу 2 милиони учесници... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако така гледаме, јас знам (и сум разговарала и сеуште разговарам со нив) кои преминаа од СДСМ во ВМРО за да добијат некоја функциичка или решение. Се прашувам и овие преминувања да не се со мотив-пуста надеж за вработување во некое идно време? Многумина кои очекуваа работа не ја добија па сега веројатно за наши услови е нормално да преминат другде. Знаат дека без партиска книшка нема надежи за обезбедвање најосновното-егзистенција -вработување
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да членството од неколку градови и месни комитети преминувало во ОМ...Тоа и јас го знам и лично...дури и сум зборувал со некои од нив...
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ја слушав Весна Бејби кажуваше нешто за Љубе, ама не разбрав што. Сега читам
ОМ: Членство на ВМРО-ДПМНЕ преминува кај наси сватив зошто го спомнуваат |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa seto toa e del od zjivotot.
Nemozje site da go mrazat, ismejuvaat, preziraat. Normalno nekoj deka nekoj i kje go saka i nekoj kje go kani za KUM. A koj i za shto go kanil za kum i koja e pozadinata e sosema druga rabota. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj go mrazi, nekoj go ismeva, ama nekoj i kum go kani brat Ljube.
Грчко - македонска свадба во Кочани |
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот кој што го затворија затоа што ја бранеше својата земја од непријателите...
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega malku e po romanticen ko politicar
ne mozam da gi najdam nekoi mislenja na mnogu clenovi pred da bide toj osloboden deka ako dojde tesko na albancive :) :) :) toj e tuka sega iiiiiii........ :) |
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~ Ljube Boshkovski kaj mene ima prvo mesto vo ,,Recitacija na Patriotska Poezija,, na koja uspeshno se palea i ushte ne tolku uspeshno no sepak se pali intelegencijata na nash*te istaknati patrioti koi vprochem i tuka na forumot mozheme da gi primetime ~,,~ Od sekogash sum go dozhivuval kako politichki klovn smesten vo zaednichki box so kolegite (Stojan ,Zingo i sekako kralot Amdi i ...) hahahahaha... so zadolvolstvo go pratam negovoto shou ushe od samite pochetoci i momentite na komfliktot koga pobrz i od k*rdhumot mu izbegna frlajci se na zemja i telohranitelite od tipot na kevin kostner okolu nego hahahahah ili koga se dvizzheshe vo stilot na Eliot Ness so mantilot i shesurot na glava od krimi filmovite od sheesetite godini hahahahah .~,,~ Ne bi sakal da go snema od politichkata scena bidejci deluva sharenoliko i Blagorodnichki so detska nasmevka i ja ubiva opshtata monotonija vo zbidnuvanjata vo koi e vmeshan i sekako istaknat ~,,~ Jas go dozhivuvam kako nevina izgubena dusha so srecna zvezda i vlijatelna kaj patriotskata intelegencija ~,,~ Tripati URA za Brat Ljube~,,~ -URA,URA,URA-
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека некој од двајцата се загрижил до таков степен, првенствено е за електоратот, а Турчуловски е на последното од ллистата на интереси. Кога последен пат си легнал со помислата дека Турчуловски е во затвор? Срамно е што го користат неговото име, само кога е потребно да се дискредитира нечиво име или да се здобијат со поголем “патриотски ЧИН“. Турчуловски е осуден за воени злосторства, дали е политички акт или не, човекот си знае најдобро, дали вреди Љубе Бошковски или Гуревски да го користат неговото име во свои цели? политиката не се гради на таков начин, треба визија а ниту Груевски ниту Бошковски ја имаат па дури ниту еден политчар во Македонија во моментов нема визија. Можеби има меѓу нас Македонците луѓе со визија, но тие се во сенка. Љубе Бошковски ниту е политичар ниту има талент да биде политичар, и ако погледнеме, политиката во Македонија ми личи на детска градинка каде дечињата и се жалат на учителката дека другото дете го земал фломастерот од неговите раце, дека е скубнато по косичката..и.т.н. Тоа е водење на политиката во Македонија? Изменето од Buggyman - 23.Јули.2009 во 10:57 |
|
Homo homini lupus est...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој не сака ни да контактира со мене. Јас сум голем оптимист и верувам дека можеме да победиме. Се надевам дека Тарчуловски многу бргу ќе биде пуштен на слобода, вели адвокатот Нејтан Дершовиц
дали Изменето од *moon* - 23.Јули.2009 во 00:30 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |