|
Марихуана, да или не? |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум...сигурен. И од лично искуство и од научни докази. Бидејќи темава е во подфорум Медицина , ќе наговестам дека пре-големи количини (не само од мара туку од билошто) водат кон умртвување на првиот ред од клетките во сивата маса на мозокот. Истата моќ е употребена и кај некои канцери пришто се уништуваат мртвите клетки , а и се помага на организмот да ја преживее хемотерапијата.И така од изумирање на клетките се намалува меморијата. -Факт-никој не умрел од предозирање со марихуана. -Факт-во земјите каде што е легализирана , помала е стапката на зависници отколку од онде кај што не е . -Сега , има две страни од легализирањето. Ако ја легализираат , одма ќе ја оданочат. Реков во темата во Право , СЕ што мајка природа дала треба да се продава на пазар. -Сајонара |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе каква марихуана
јас ни цигари не консумирам а не пак марихуана НЕ за марихуана |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со ова се согласувам 100% |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тажно е времето во кое живееме и не ме чуди што посегнуваат по дроги за да го издржат притисокот. Проблемот е што ќе се надува и досаѓа наоколу и ќе те предизвика да направиш некоја беља и да одговараш ко за човек.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А која количина се смета за МАЛА количина И како ќе се контролира малата количина |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
protiv bre kakvo e toa zlo na zdravjeto
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си зависен од ништо. Ствара само психичка зависност, т.е. ако на почеток ти требало 1 цигаре за да те "фати", покасно ќе ти требаат повеќе.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам
Уште си жив бе Друго ми беше целта. Не создава ни малку зависност? Иако мислам дека зависноста е во мозокот. Зависен си од чувството (т.е сакаш пак) а не од некоја трева |
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете, јас сум жив доказ.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурна си Тиги Тоа за зависноста
|
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно, сите стручњаци, се знаат за марихуаната и последиците од неа, а немаат пробано?
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другиот ден мамурлак. Марихуана... ваљда се смееш за се и сешто. И тоа е многу боље и мислам дека не ствара некоја зависност... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva marihuana normalno ne poarno ispijanise i drugiot den nemas gajle a so marihuana so tek na vreme ne ke znajs kaj teras zato nikako drogi i narkoticni sredstva
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да бе, да ја легализираат. Па после да плаќате данок и за марихуана. Па скапо ќе ви дојде бре Јас сум против! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |