|
Зошто добрите луѓе немаат добра среќа? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam od kade ova deka nemaat dobra sreka??? Ne sum bas uveren deka nemaat sreka...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto premnogu se grizat za dobroto na drugite.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj ima srekni momenti...prasanje e koj kako ke gi iskoristi tie momenti |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto so svoj kamen se udirat po glava,sekogs dobro pravis so loso ti se vrati
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Koga veke ednas ke se pronajdes samiot sebe sustinata doagja vo paket .... treba prvo da se naucis sebe si kako da gledas za da sogledas se ubavo i da go pronajdes onaa sto go baras .....
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во тоа е маката "da ja razberes sushtinata" Колку само филозофи и мислители изумреа изминативе неколку илјади години за оваа цел. Изменето од pmmladen - 16.Април.2009 во 00:17 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuuuuuuu pesimizam .... e toa ne toleriram .... srekata e relativna rabota ... koj kako ke si ja sfati .... ama ako sam ne se potrudis da ja najdes nemoj da se naevas deka nekoj ke ti ja donese na tacna .... duri i da ja donese ne e tvoja .... baraj za da ja nejdes .... mozebi ke zadocnis ama barem ke imas cel vo zivotot i nema da lutas sozaluvajki se samiot sebe , .... zasto tatko ti ne bil minister,.... zasto tebe ti se padnale poteski prasanja na ispit .... zasto tebe ti se zapalilo crvenoto svetlo na semaforot ..... ednostavno e ... samo ako se potrudis da ja razberes sushtinata .....
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега сум мотивиран да станам лош, злобник и ќе пукнам од добра среќа.......
кого да заколам прв? Изменето од pmmladen - 16.Април.2009 во 00:01 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добрите луѓе сами си создаваат пречки со високите морални начела кои ги имаат и со тоа си го отежнуваат животот. Добричините не се алчни и безобзирни а со тоа и успехот во животот се забавува а понекогаш и изостанува.
Не се рекло за џабе добрината се граничи со наивност. Не значи ако си малку поитар и дека си лош ама оние апла добрите да не ги наречам гревови(понекогаш дури и навистина се греота)- никој не им дава медали за животно достигнување-факт!!! Едносатвно никој не се чувствува загорзен од нив па поради тоа и се гази преку нив, без пардон. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете како почна да ме разбираат |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другарка ми беше лоша затоа што татко и и ги полагаше испитите , а ние добриве сами се мачевме
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka tezata drzi ( go obrazloziv pogore.. koj razbral razbral)
no ima mala maana losite imaat i pogolema "srekja" no i sedat vo prdekan |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОПРЕКУ е најдолго растојание меѓу почетокот и крајот на посакуваната дестинација.
фак, од денешните гужви
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќата (во овој контекст) не постои, па затоа тезава нема смисла
а доброто за секого е различно, па така да може до бескрај да филозофираме и некаде да не стигнеме |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |